Buzz

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ στο πλευρό των προσφύγων στον Πειραιά

στα 10

Στην κλινική των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στον Πειραιά βρέθηκε η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, μια δυνατή φωνή στο πλευρό των προσφύγων.

Flix Team
Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ στο πλευρό των προσφύγων στον Πειραιά

Μετά τη βράβευσή της από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου τη Δευτέρα το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και τους πύρινους λόγους της για την Ευρώπη που θα έπρεπε να ντρέπεται για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το προσφυγικό, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ βρέθηκε στον Πειραιά για να επισκεφθεί την κλινική των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και να συνομιλήσει με τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι εδώ και ημέρες, περιμένοντας να συνεχίσουν με κάποιον τρόπο το ταξίδι τους.

Η Ρέντγκρεϊβ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη λίστα όσων διάσημων έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό προκειμένου να κάνουν ορατό το πρόβλημα των εγκλωβισμένων προσφύγων, αλλά και να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη και τις πολιτικές ηγεσίες για μια συνολική λύση.

Δείτε ακόμη: H Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό των προσφύγων

Vanessa Redgrave Refugees

«Εγώ δεν μπορώ να πω στην κυβέρνησή σας τι να κάνει, αλλά οφείλει να απαιτήσει από την Ευρώπη χρήματα, όχι σκληρά μέτρα, αλλά χρήματα για τη χώρα και για τους πρόσφυγες», δήλωσε στον ευχαριστήριο λόγο της παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο για την καριέρα της και την πολιτική της δράση από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, πριν στραφεί κατά της Ευρώπης για τις εγκληματικές πολιτικές της στο θέμα του προσφυγικού.

Διαβάστε αναλυτικα όλα όσα είπε η Βανέσα Ρεντγρκείβ κατά την 7η Απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Vanessa Redgrave Refugees

Vanessa Redgrave Refugees

Vanessa Redgrave Refugees

Διαβάστε ακόμη: