Buzz

«This is the end of everything»: πιο επικό πεθαίνεις τρέιλερ για το «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι

στα 10

Μετά από τα μικρά teasers που έστρωσαν το έδαφος για το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Noah» ήρθε η ώρα να μετρήσετε πόσα ζώα θα καταφέρει να πάρει μαζί του στην κιβωτό ο Ράσελ Κρόου.

«This is the end of everything»: πιο επικό πεθαίνεις τρέιλερ για το «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι

Φτιαγμένο για να αποτελέσει το έπος που αρμόζει σε μια ιστορία όπως αυτής της Κιβωτού του Νώε και με υπαρξιακό περιτύλιγμα για να ταιριάξει στη φιλμογραφία του Ντάρεν Αρονόφσκι, το τρέιλερ του «Noah» φτάνει επιτέλους μπροστά στα μάτια μας για να αποδείξει πως η προβληματική του παραγωγή (διαβάστε περισσότερα εδώ) οφειλόταν στο γεγονός πως στην ταινία γίνεται το... έλα να δεις.

Με το τέλος του κόσμου να είναι κοντά, ο Νώε δεν πρέπει μόνο να αντιμετωπίσει μια κοσμογονική καταιγίδα, ούτε μόνο να συλλέξει τα είδη των ζώων και των πτηνών τα οποία θα σώσει με την κιβωτό του, αλλά πρέπει να τα βάλει και με στρατιές εχθρών που εμποδίζουν την... έξοδό του, σίγουρος ωστόσο πως αυτό θα μια καινούρια αρχή για το ανθρώπινο γένος.

Αναμένοντας την τελική ετυμηγορία στις 24 Μαρτίου του 2014, δείτε παρακάτω το τρέιλερ και εισπνεύστε ακαταμάχητες δόσεις ηρωισμού:


Διαβάστε ακόμη: