Buzz

Πανικός στην κιβωτό! Διέρρευσε το τρέιλερ του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι!

στα 10

Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ, όταν ξαφνικά το τρέιλερ του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι με τον Ράσελ Κρόου διέρρευσε στο δίκτυο, αποδεικνύοντας πως παρόλα τα τεράστια προβλήματα της παραγωγής του, είναι λίγα όσα θα το σταματήσουν από το να σαρώσει τα ταμεία.

Πανικός στην κιβωτό! Διέρρευσε το τρέιλερ του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι!

Η χαρά διήρκεσε μόλις λίγες ώρες, αφού η Paramount κατέβασε το λικαρισμένο τρέιλερ πριν ακόμη ο πλανήτης θαυμάσει τα έργα και τις ημέρες του Ράσελ Κρόου στην προσπάθεια του να σώσει τον κόσμο και τα πιο πολύτιμα υλικά του από την απόλυτη καταστροφή.

Γυρισμένο μάλλον από τηλέφωνο σε κάποια ιδιωτική αίθουσα προβολής, το τρέιλερ του «Noah» ήρθε ακριβώς τη στιγμή όπου η Paramount δηλώνει δυσαρεστημένη από την ταινία (φήμες μιλούν για προβληματικά test screenings), με τον Αρονόφσκι να διεκδικεί το director's cut του και την ταινία να δείχνει να ναυαγεί, αντίθετα με τα όσα επιφύλασσε στην κιβωτό του Νώε η Βίβλος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την προβληματική παραγωγή του «Noah».

Γεγονός, που έκανε πολλούς να υποψιαστούν πως το τρέιλερ που διέρρευσε δεν ήταν απλά κάτι το τυχαίο, αλλά μια ηθελημένη κίνηση από πλευρά της παραγωγής προκειμένου να αποδείξουν σε όλους πως η ταινία υπάρχει, είναι σε κάθε περίπτωση μεγαλειώδης και πως παρόλα τα προβλήματα πολύ σύντομα θα τη δούμε στους κινηματογράφους.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Noah», με πολύ κακή εικόνα και ήχο (προσοχή, πατήστε το "close to play" κι όχι το "play video") και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα:

Update: Δείτε ακόμη πιο κάτω, αποσπάσματα από το τρέιλερ σε καλή ποιότητα εικόνας και ήχου


1

Διαβάστε ακόμη: