Buzz

Πρώτη φωτογραφία από την «Κιβωτό του Νώε» του Ντάρεν Αρονόφσκι!

στα 10

Και φυσικά ανήκει στον Νώε Ράσελ Κρόου, ο οποίος δεν χρειάστηκε και πολλά για να μεταφερθεί στην αρχή του κόσμου έτσι όπως την σκέφτηκε και την υλοποιεί αυτήν την εποχή ο Ντάρεν Αρονόφσκι: γεμάτη γίγαντες, δαίμονες και πολλά ζώα!

Πρώτη φωτογραφία από την «Κιβωτό του Νώε» του Ντάρεν Αρονόφσκι!

Οποιος παρακολουθεί τακτικά τον λογαριασμό του Ντάρεν Αρονόφσκι στο twitter (@DarrenAronofsky) γνωρίζει τις περισσότερες από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για το πιο μεγαλόπνοο σχέδιο που έβαλε σκοπό της ζωής του να κάνει πραγματικότητα ο σκηνοθέτη του «π», του «Ρέκβιεμ για ένα Ονειρο» και του «Μαύρου Κύκνου».

Οπως γνωρίζει ήδη πως ο Αρονόφσκι την έχει «ακούσει» κυριολεκτικά με το πρότζεκτ που υποστηρίζει πως υπήρξε το όνειρο του από ηλικία 13 ετών, αντιγράφοντας αυτούσια κομμάτια από τη Βίβλο, μιλώντας συνεχώς για τον καιρό και τις εναλλαγές του, τα τέρατα και τους δαίμονες που πρωταγωνιστούν στην ταινία και δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες από τα μέρη των γυρισμάτων τα οποία λαμβάνουν χώρα σε ειδικό στούντιο που κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία στη Νέα Υόρκη αλλά και στη Νότιο Ισλανδία.

Οσο για τον Ράσελ Κρόου σε αυτήν την πρώτη φωτογραφία (θα μπορούσε βέβαια να ήταν και από τον «Μονομάχο»!) που δημοσιεύει σήμερα η USA Today, δεν είχαμε την παραμικρή αντίρρηση πως ο ρόλος του Νώε του ταιριάζει γάντι, ειδικά ανάμεσα σε ένα καστ που περιλαμβάνει τους Τζένιφερ Κόνελι (σύζυγο του Νώε), Αντονι Χόπκινς (ως Μαθουσάλα), Ρέι Γουίνστον (στο ρόλο της νέμεσης του Νώε) και Εμα Γουότσον.

Δείτε στο gallery περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας που βρίσκονται, όπως αναφέρει λεπτομερώς ο Αρανόφσκι στη δεύτερη εβδομάδα τους.

Διαβάστε ακόμη: