Buzz

Το «The Papers» του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκαλύπτει το εντυπωσιακό του καστ

στα 10

Και εκτός από τον Τομ Χανκς και τη Μέριλ Στριπ, περιλαμβάνει την αφρόκρεμα της σύγχρονης αμερικανικής τηλεόρασης.

Το «The Papers» του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκαλύπτει το εντυπωσιακό του καστ

Μέχρι πριν από λίγο καιρό νομίζαμε ότι η επόμενη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που θα δούμε στις αίθουσες θα ήταν το sci-fi «Ready Player One», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2018. Ομως παρόλο που το φιλμ βρίσκεται ήδη στο στάδιο του (απ’ ότι φαίνεται εξαιρετικά χρονοβόρου) post production, μια άλλη ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη βρέθηκε να προηγείται χρονικά στον προγραμματισμό.

Με ημερομηνία εξόδου τις 22 Δεκεμβρίου 2017, το «The Papers» (γνωστό μέχρι πρότινος με τον τίτλο «The Post») διαθέτει ήδη όλα τα χαρακτηριστικά ενός οσκαρικού φαβορί, με βασικότερο απ’ όλα την πρώτη κινηματογραφική συνάντηση της Μέριλ Στριπ και του Τομ Χανκς.

Διαβάστε ακόμη: To κτίριο που φωτογράφισε ο Τομ Χανκς και έχει φρικάρει τα social media

Tom Hanks - Meryl Streep 607

Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ανακοινώθηκε μόλις το πλήρες καστ της ταινίας και μολονότι δεν προκαλεί καμία έκπληξη, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ταινία του Σπίλμπεργκ με θεματική (και ημερομηνία κυκλοφορίας) εξαιρετικά υψηλών οσκαρικών προοπτικών, η λίστα των ονομάτων παραμένει εντυπωσιακή.

Περισσότερο απ’ όλα, πάντως, αποδεικνύει ότι ο Σπίλμπεργκ πρέπει να κάλυψε πρόσφατα τα κενά του με τις σημαντικότερες αμερικανικές σειρές των τελευταίων ετών, καθώς το καστ του «The Papers» περιλαμβάνει μερικά από τα σπουδαιότερα υποκριτικά ταλέντα που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσα από την τηλεόραση.

Δίπλα στους Τομ Χανκς και Μέριλ Στριπ, λοιπόν, πρωταγωνιστούν, οι Σάρα Πόλσον («American Horror Story», «American Crime Story: The People v. O. J Simpson»), Αλισον Μπρι («Mad Men», «Community»), Μάθιου Ρις («The Americans»), Κάρι Κουν («The Leftovers», «Fargo»), Ντέιβιντ Κρος («Arrested Development»), Μπομπ Οντενκερκ («Breaking Bad», «Better Call Saul»), Τζέσι Πλέμονς («Breaking Bad», «Fargo»), Μάικλ Στούλμπαργκ («Boardwalk Empire», «Fargo»), Μπράντλεϊ Γουίτφορντ («The West Wing», «Transparent»), Ζακ Γουντς («Silicon Valley»), Μπρους Γκρίνγουντ και Τρέισι Λετς.

the post 607 Μπεν Μπράντλι, Κέι Γκρέιαμ

Το φιλμ προσεγγίζει, μέσα από την τότε δουλειά της εφημερίδας Washington Post, την αποκάλυψη των «Εγγράφων του Πενταγώνου», του ρόλου δηλαδή της Αμερικής στον πόλεμο του Βιετνάμ. Κεντρικοί ήρες της ταινίας, ο δημοσιογράφος Μπεν Μπράντλι και η εκδότρια Κέι Γκρέιαμ, τους οποίους υποδύονται, αντίστοιχα, ο Χανκς και η Στριπ.

Ενώ ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Χανκς έχουν σταθερή, εμβληματική και πετυχημένη συνεργασία, ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με τη Μέριλ Στριπ μονάχα στο «A.I.», ενώ οι δύο Αμερικανοί σταρ δεν έχουν βρεθεί ποτέ στην ίδια οθόνη.

Διαβάστε ακόμη