Φεστιβάλ / Βραβεία

Τομ Χανκς και Μπρους Σπρίνγκστιν στο Φεστιβάλ της Tribeca

στα 10

Για τους φανατικούς του Μπρους Σπρίνγκστιν, το Φεστιβάλ της Tribeca ετοίμασε ένα μοναδικό event. Τυχεροί όσοι θα βρουν εισιτήρια, σήμερα, που βγαίνουν σε προπώληση.

Τομ Χανκς και Μπρους Σπρίνγκστιν στο Φεστιβάλ της Tribeca

Είναι κολλητοί φίλοι από τις μέρες του «Philadelphia» (1993), του δράματος του Τζόναθαν Ντέμι που χάρισε στον Μπρους Σπρίνγκστιν το Οσκαρ Τραγουδιού (για το «Strees of Philadelphia») και στον Τομ Χανκς το δεύτερο Οσκαρ του στην κατηγορία Α' Ανδρικού ρόλου.

Και αυτό δίνει την ευκαιρία στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καλλιτεχνικό διευθυντή του νεοϋορκέζικου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Tribeca, να τους κάνει μία πρόταση που δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν: Ο Τομ Χανκς θα πάρει συνέντευξη στον Μπρους Σπρίνγκστιν, επί σκηνής του Beacon Theater, για το τυχερό κοινό που θα καταφέρει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο (η προπώληση πραγματοποιείται σήμερα on line, και σύμφωνα με το συνηθισμένο μοτίβο, τα εισιτήρια θα εξαντληθούν μέσα σε λίγα λεπτά).

Διαβάστε ακόμη: O «Γιος της Σοφίας» της Ελίνας Ψύκου στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Bruce Springsteen

Η συζήτηση είναι κομμάτι των «Storytellers Series», μίας σειράς από πάνελ για τους θεατές του φεστιβάλ, από τα οποία θα περάσουν και πολλοί άλλοι: Σκάρλετ Τζοχάνσον, Λίνα Ντάναμ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ (εδώ «δημοσιογράφος» θα είναι ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ), Ντάστιν Χόφμαν, Νόα Μπάουμπαχ, Common κι ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.

Ο Σπρίνγκστιν θα μιλήσει για τη συμβολή του στην αμερικανική μουσική ιστορία, τις επιρροές του από τον κινηματογράφο (μην ξεχνάμε ότι το εμβληματικό τραγούδι της καριέρας του, «Thunder Road», ήταν εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του 1958 με τον Ρόμπερτ Μίτσαμ) και το πού οι δύο δρόμοι συναντιούνται.

Το event έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 30 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα: