Buzz

Πωλείται: μήπως θες να αγοράσεις το σπίτι του Τόνι Σοπράνο;

στα 10

Oι ιδιοκτήτες της έπαυλης στο Νιου Τζέρσεϊ που στέγασε την επική ιστορία των Sopranos, το έβγαλαν προς πώληση. Πόσο κοστίζει να αποκτήσεις ένα κομμάτι του θρύλου;

Πωλείται: μήπως θες να αγοράσεις το σπίτι του Τόνι Σοπράνο;

Δυο δεκαετίες μετά την πρεμιέρα των «Sopranos», το σπίτι του αρχηγού, του Τόνι Σοπράνο, είναι προς πώληση. Ναι, αυτό με τον φιδωτό δρόμο που ανέβαινε ο αρχηγός με το σώβρακο - από την πύλη μέχρι την είσοδο. Αυτό με την πισίνα όπου ο Τόνι κάπνιζε το πούρο του. Αυτό με την κουζίνα με το πάσο, που γύρω της γινόντουσαν όλοι οι καυγάδες.

Οι ιδιοκτήτες, Πάτι και Βίκτωρ Ρέτσια ζητούν 3.4 εκατομμύρια δολάρια για την ιδιοκτησία που έχει 4 κρεβατοκάμαρες, 2 γκαράζ, ξεχωριστό ξενώνα κι εκτείνεται σε ένα κήπο 1.5 στρέμματων.

Δείτε κι αυτό: Ο γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι γυρίζει το prequel των «Sopranos»

Tony soprano house 607 1

Tony soprano house 607 2

Tony soprano house 607 3

Για τα μεσιτικά δεδομένα της περιοχής, η τιμή είναι τσιμπημένη, αλλά όπως λένε και οι ίδιοι, «πόσα να ζητήσει κανείς για το σπίτι που έμενε ένα θρύλος;»

Να πούμε ότι η ΗΒΟ είχε επιλέξει την κατοικία των Ρέτσια ανάμεσα σε 250 άλλες της περιοχής. Είχαν γυρίσει τον πιλότο στο εσωτερικό του σπιτιού κι όταν η σειρά πήρε το πράσινο φως, κατασκεύασαν μία κόπια στο στούντιο. Ομως όλα τα εξωτερικά γυρίσματα γινόντουσαν επί τόπου και τα συνεργεία της ΗΒΟ επέστρεφαν ξανά και ξανά για να αποτυπώσουν τον κήπο, όλες τις εποχές του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα: