Buzz

Ο γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι γυρίζει το prequel των «Sopranos»

στα 10

Γνωρίστε τον Μάικλ Γκαντολφίνι, τον 19χρονο γιο του Τζέιμς Γκαντολφίνι που φορά τα ρούχα ενός νέου «Τόνι Σοπράνο» για το (άτυπο) prequel που γυρίζεται αυτές τις μέρες.

Ο γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι γυρίζει το prequel των «Sopranos»

Το «The Many Saints of Newark», σε σενάριο του δημιουργού των «Sopranos» Ντέιβιντ Τσέις, γυρίζεται αυτή την περίοδο στα προάστια της Νέας Υόρκης και φιλοδοξεί να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2020.

Η ταινία θα είναι το (άτυπο) prequel των «Sopranos» και θα εξιστορεί τη βίαιη περίοδο των 60ς και τις συμπλοκές ανάμεσα στις συμμορίες Ιταλών μεταναστών και αφροαμερικάνων που οδήγησαν στη διαμόρφωση της μαφιόζικης ιεραρχίας στην εγκληματική κοινότητα του Νιου Τζέρσεϊ.

Διαβάστε κι αυτό: Βρέθηκε ο νεαρός Τόνι Σοπράνο για το κινηματογραφικό πρίκουελ των «Sopranos»

Και ποιος ιδανικότερος να ερμηνεύσει τον νεαρό «Τόνι Σοπράνο» από το γιο του αδικοχαμένου Τζέιμς Γκαντολφίνι, τον 19χρονο Μάικλ.

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, η ομοιότητα του (ακόμα αρκετά νεαρού Μάικλ) με τον πατέρα του είναι σχεδόν συγκινητική.

Michael Gandolfini 607 3

Michael Gandolfini 607 2

Να θυμίσουμε ότι ο Τζέιμς Γκαντολφίνι πέθανε το 2013 σε ηλικία 51 ετών, όσο βρισκόταν στην Ιταλία για διακοπές με την οικογένειά του.

Για το ρόλο του ως «Τόνι Σοπράνο» είχε κερδίσει 3 ΕΜΜΥ, 5 SAG και μία Χρυσή Σφαίρα.

Διαβάστε περισσότερα: