Buzz

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Πιτ Ντέιβιντσον

στα 10

Πρωταγωνιστικό μέλος της ομάδας του Saturday Night Live, αλλά πώς τα καταφέρνει και κλέβει τους προβολείς για όσα συμβαίνουν εκτός πλατό. Σήμερα φωτογραφίζεται ως ο Ken της Barbie για το «Paper» και υπάρχει «μεγάλος» λόγος για αυτό.

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Πιτ Ντέιβιντσον

H ανελέητη σάτιρά του για τον Τραμπ είναι καυστική. Το ανίερο χιούμορ του στο SNL δεν γνωρίζει όρια. Η παραδοχή του ότι πάσχει από κατάθλιψη, σεβαστή και γενναία (κάτι που τον αναγκάζει να λείπει αρκετά Σάββατα από τα πλατό του Saturday Night Live). Ολο το υπόλοιπο πακετάρισμα του Πιτ Ντέιβιντσον, αρκετά προβληματικό.

Βέβαια, από πότε οι σταρ δεν είχαν έναν ακόμα πιιο λαμπερό κι αδιάκριτο προβολέα στην προσωπική τους ζωή, που, πολλές φορές, έφτανε να επισκιάζει τη δουλειά τους; Σωστά.

Αν δεν είχε αυτό το αβίαστο κωμικό ταλέντο, δε θα μας απασχολούσε. Γιατί μοιάζει να έκοψε δρόμο στη δημοσιότητα από τους υπόλοιπους της ομάδας του SNL με μία σειρά από εξαιρετικά προβεβλημένες, «δεν μπορείς να μην τις κοιτάς σαν αυτοκινητιστικά ατυχήματα» σχέσεις του: τον δημόσιο έρωτα/αρραβώνα του με την Αριάνα Γκράντε και τον ακόμα πιο διάσημο χωρισμό τους, τα παθιασμένα φιλιά σε κερκίδες NBA αγώνων με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, το θυελλώδη έρωτα με την (κόρη της Αντι ΜακΝτάουελ) Μάργκαρετ Κουόλι και την πολύ σύντομη, απλή, λιττή αντικατάστασή του μέσα σε ελάχιστες μέρες με την (κόρη της Σίντι Κρόφορντ) Κάια Γκέρμπερ.

Διαβάστε κι αυτό: Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ αποδεικνύει ότι είναι η πιο έξυπνη πένα και στο Saturday Night Live

Pete Davidson 607 1

Για αυτό και το Paper τον έχει εξώφυλλο στο αφιέρωμα του μήνα «ποιοι έχουν ρίξει το Ιντερνετ».

Δηλαδή, για ποιον άλλον γράφτηκε τραγούδι (ή στίχος σε τραγούδι) που εξυμνεί το... μέγεθός του; Σαν κοπλιμέντο, που στην ουσία, είναι καλυμμένη απαξίωση; Thank you, next.

Γιατί αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα υπομονετικά στο τι έχει να δώσει ο Πιτ Ντέιβιντσον; Γιατί έκανε ΑΥΤΗ τη φωτογράφιση στο Paper: εξώφυλλο, ως κούκλα Ken της Barbie. Δίνοντας μία έμμεση, χιουμοριστική απάντηση σε όλο αυτόν τον αστικό μύθο για το μέγεθος του: ως κούκλα, στέκεται ευνοχισμένος δίπλα σε δεκάδες άλλα παπάκια της μπανιέρας να υπογραμμίζουν το point. Αλλά υπενθυμίζοντας και κάτι πολύ σοβαρότερο: κατά πόσο μεταχειριζόμαστε τους celebrities ως κούκλες; Σχήματα που ντύνουμε και γδύνουμε; Εκείνος δε θέλει να ορίζεται ως ο κύριος της κυρίας. Δεκτόν. Βέβαια, στο χέρι του είναι.

Pete Davidson 607 2

Εδώ τα σημαντικότερα της συνέντευξης στο Paper:

Εριξε το Ιντερνετ μεν, το αποκήρυξε δε Εχω σβηστεί από τα σόσιαλ. Δεν θέλω. Δεν μπορώ να υπάρχω στο Ιντερνετ, μού κάνει κακό. Κάθε φορά που έμπαινα, διάβαζα απαίσια πράγματα για μένα. Θα με googlαρα και θα έβρισκα αμέσως τη φάτσα μου σε meme. Ημουν η τελευταία ατάκα στον πάτο των αστείων. Επίσης, έπρεπε να έχω καταλάβει, ότι κάθε φορά που ποστάρεις κάτι στο Ιντερνετ αυτό ζει για πάντα και σε κυνηγάει. Κι ο καθένας το ερμηνεύει όπως γουστάρει. Οταν λες κάτι, όσο σκληρό κι αν είναι, στην stand up κωμωδία σου, ο άλλος δεν μπορεί να το παρερμηνεύσει. Υπάρχει, εκεί, αληθινό. Στο Ιντερνετ γίνεται κάτι άλλο. Και δεν είναι για μένα. Εγώ θα κάνω την κωμωδία μου.

Pete Davidson 607 3

Γιατί Πιτ πρέπει να προφυλλάσσεις λίγο την προσωπκή σου ζωή Κανονικά θα έπρεπε να πω ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δηλαδή, επειδή βγαίνω στην τηλεόραση έχει διαφορά; Εχει. Και δεν το καταλαβαίνω και το πλήρωσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι άλλοι φίλοι μου, που δουλεύουν στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, μπορούν και ανεβάζουν φωτογραφίες με την κοπέλα τους και δεν γίνεται της κολάσεως μετά. Δεν υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα γνώμης για τη σχέση τους. Δεν είχα σκοπό να "ανακοινώσω στον κόσμο τη σχέση μου". Να την κάνω "instagram official". Ξεχνάω όμως ότι για μένα τα πράγματα είναι διαφορετικά, το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Οταν η σχέση γίνεται δημόσια, ήδη έχεις αρχίσει να χάνεις. Το γεγονός λειτουργεί εναντίον σου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστά.

Pete Davidson 607 4

Ποιος ήταν ο παιδικός του διάσημος έρωτας; Οταν ήμουν έφηβος, τον έπαιζα κοιτώντας τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Είχα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ crush για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το πόστερ του από την Παραλία κάλυπτε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι μου, είχα όλα του τα λευκώματα, ήταν ο πιο cool από όλους. Τον έχω γνωρίσει δύο φορές από κοντά. Του έσφιξα το χέρι κι έφυγα τρέχοντας.

Pete Davidson 607 5

Στο πλευρό της LGBTQ κοινότητας Εννοείται! Δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από το να καμαρώνεις για τους φίλους σου. Κι εγώ έχω τους πιο ταλαντούχους φίλους στον κόσμο. Επίσης, θεωρώ ότι οι φίλοι σου είναι κι ένας καθρέφτης για το ποιος είσαι κι εσύ. Το βρίσκω πάρα πολύ περίεργο το ότι σας φαίνεται περίεργο που ένας στρέιτ άντρας έχει γκέι κολλητούς. Γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα, γιατί δεν λέμε "ο τύπος έχει φίλους". Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ προσεχτικός στο πώς θα διαπιστώσω το ακόλουθο: ναι, στο χώρο μας υπάρχουν γυναίκες που χρησιμοποιούν τους γκέι άντρες σαν αξεσουάρ. Ακούν τα τραγούδια τους, ακολουθούν τις δουλειές τους για να προμοτάρουν τους εαυτούς τους όχι την γκέι κοινότητα. Φαίνονται οι ίδιες cool γιατί έχουν αυτούς τους φίλους.

Pete Davidson 607 6

Διαβάστε περισσότερα: