Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ ετοιμάζει την (κινηματογραφική) αυτοβιογραφία του

στα 10

Και έχει ήδη εξασφαλίσει τον (υποψήφιο για Οσκαρ) ηθοποιό που θα τον υποδυθεί. Αλήθεια.

Ο Σάια ΛαΜπεφ ετοιμάζει την (κινηματογραφική) αυτοβιογραφία του

Λένε ότι η τέχνη είναι μια μορφή ψυχανάλυσης. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και ο Σάια ΛαΜπεφ κι αποφάσισε να κορυφώσει την υπαρξιακή αναζήτηση της μέχρι τώρα εκκεντρικής (έως και αλλοπρόσαλλης) καριέρας και συμπεριφοράς του με μια ταινία για τον… εαυτό του.

Το «Honey Boy» θα είναι αυτή η ταινία, η οποία –ευτυχώς– δεν θα ασχολείται με τα καλλιτεχνικά κατορθώματα του ΛαΜπεφ ή τα σκαμπανεβάσματα της ενήλικης ζωής του, αλλά θα ξετυλίγει την παιδική του ηλικία, όταν ήταν ακόμα ένας ανήλικος ηθοποιός στο κανάλι της Disney, και κυρίως την ταραγμένη σχέση του με τον αλκοολικό (κι, επίσης, πρώην κλόουν κι εθισμένο στην ηρωίνη) πατέρα του μέσα σε διάστημα μιας δεκαετίας. Ο τίτλος, μάλιστα, αναφέρεται στο παρατσούκλι που του είχε χαρίσει ο πατέρας του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Σάια ΛαΜπέφ απολογείται για την πρόσφατη σύλληψή του: «Παλεύω με τον εθισμό μου. Επιασα πάτο»

Lucas Hedges 607

Ο ΛαΜπεφ συνυπογράφει το σενάριο με το ψευδώνυμο Otis Lort, ενώ η Αλμα Χαρ’ελ (με την οποία ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί σε βιντεοκλίπ των Sigur Rós, αλλά και ως παραγωγός στο ντοκιμαντέρ της, «LoveTrue») θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Ο ΛαΜπεφ έχει ήδη βρει και τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον νεότερο εαυτό του στο πρόσωπο του Λούκας Χέτζις, ο οποίος έχει ήδη μια υποψηφιότητα για Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Manchester by the Sea», ενώ πιο πρόσφατα τον είδαμε σε δεύτερους ρόλους τόσο στο «Lady Bird» όσο και στις «Τρεις Πινακίδες».

Μην ανησυχείτε, όμως, ο ΛαΜπεφ θα συμμετέχει επίσης ως ηθοποιός στο φιλμ, ερμηνεύοντας –τι άλλο;– τον πατέρα του!

Οσο αξιοπερίεργο κι αν ακούγεται όλο αυτό, ομολογούμε ότι έχουμε μια νοσηρή περιέργεια για να δούμε πώς θα καταλήξει…

Shia LaBeouf 607

Περισσότερος Σάια ΛαΜπεφ (αν αντέχετε)