Buzz

Σάια ΛαΜπεφ: «Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν είναι σκηνοθέτης, είναι εταιρεία»

στα 10

Ο Σάια ΛαΜπέφ αναγνωρίζει από τη μία ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του τού έχει στοιχίσει την καριέρα του. Από την άλλη δεν το κρατάει το στόμα του κλειστό...

Σάια ΛαΜπεφ: «Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν είναι σκηνοθέτης, είναι εταιρεία»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Variety», ο Σάια ΛαΜπέφ παραδέχθηκε ότι όσα προκλητικά δήλωσε κι έκανε την τελευταία 5ετία του στοίχησαν την καριέρα του. Κι ενώ φαινόταν ειλικρινά μετανιωμένος («Κόσμος που σέβομαι, συνάδελφοι που γουστάρω να δουλεύω μαζί τους, με κοίταξαν στα μάτια και μου είπαν: "η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτά τα σκατά που κάνεις". Οπότε τώρα προσπαθώ να κερδίσω την επιστροφή μου. Χαίρομαι που ακόμα δουλεύω....» ) με νέες του δηλώσεις ανατρέπει την εικόνα του για άλλη μία φορά.

Συγκεκριμένα, ο στόχος του είναι (ξανά) ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Στο παρελθόν ο ΛαΜπέφ είχε καταφερθεί εναντίον του «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» στο οποίο πρωταγωνιστούσε και είχε ανοίξει δημόσια κόντρα με τον Σπίλμπεργκ. Κι αν μέσα στα χρόνια το κακό αίμα φαινόταν να έχει ξεχαστεί, ο ΛαΜπέφ ανοίγει και πάλι το θέμα αποκαλώντας τον Σπίλμπεργκ «απογοήτευση»

«Οταν πηγαίνει κανείς για να συναντήσει τον Σπίλμπεργκ είναι ενθουσιασμένος. Ομως σύντομα καταλαβαίνει ότι δεν συναντά τον Σπίλμπεργκ των ονείρων του, αλλά ένα διαφορετικό Σπίλμπργκ, ο οποίος είναι σε διαφορετικό στάδιο της καριέρας του. Απογοητεύεσαι γιατί δεν συναντάς σκηνοθέτη, αλλά εταιρεία!»

Διαβάστε ακόμη: 24 ώρες στο ασανσέρ με τον Σάια ΛαΜπεφ

transfomers shia-labeouf-steven-spielberg 607

Μαζί συνεργάστηκαν και στη τριλογία των «Transformers» (όπου ο Σπίλμπεργκ είχε χρέη παραγωγού) κι ο ΛαΜπέφ θυμάται: «Τα πάντα ήταν σχεδιασμένα με υποχόνδρια λεπτομέρεια. Επρεπε να πεις την ατάκα σου ακριβώς σε 37 δευτερόλεπτα. Αν το κάνεις αυτό για 5 χρόνια ξεχνάς πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ηθοποιός».

«Καμία από τις ταινίες που κάναμε μαζί δεν μου άρεσε. Ισως μόνο το πρώτο Transformers» πρόσθεσε ο 30χρονος πρωταγωνιστής, όταν ρωτήθηκε ξανά η γνώμη του για τον Ιντιάνα.

Κάτι μάς λέει ότι θα αργήσει η επιστροφή σου στο Χόλιγουντ, Σάια.

Διαβάστε περισσότερα: