Buzz

Ο Σάια ΛαΜπέφ έπαθε υπαρξιακή κρίση. Περαστικά να’ναι κι ό,τι να’ναι

στα 10

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεν ΝτεΤζένερις, ο ηθοποιός εξήγησε την αλλόκοτη συμπεριφορά του τελευταίου χρόνου.

Ο Σάια ΛαΜπέφ έπαθε υπαρξιακή κρίση. Περαστικά να’ναι κι ό,τι να’ναι

Η Ελεν ΝτεΤζένερις κάλεσε τον Σάια ΛαΜπεφ στην εκπομπή της την Παρασκευή, για να μιλήσουν για το «Fury» του Ντέιβιντ Αγιερ, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, που βγαίνει την άλλη βδομάδα στις αμερικανικές αίθουσες. Τόσο, όμως, η Ελεν, όσο και ο ΛαΜπεφ, βρήκαν φυσικά ευκαιρία ν’ αφήσουν στην άκρη την κινηματογραφική πολεμική περιπέτεια και ν’ ασχοληθούν με τις προσωπικές περιπέτειες του ηθοποιού τη χρονιά που πέρασε και την πολεμική που δέχτηκε: για τη χαρτοσακούλα στο κεφάλι, τις επιπόλαιες δηλώσεις, τη σύλληψη, τη γενική εικόνα ότι κάπου, κάτι έχασε.

Θυμηθείτε τι συνέβη στον Σάια ΛαΜπεφ τους προηγούμενους μήνες:

«Πέρασα μια υπαρξιακή κρίση,» είπε ο Σάια ΛαΜπεφ στην εκπομπή, «που μετατράπηκε σε κάτι σαν εξερεύνηση στην πραγματικότητα. Είχα και κάποια εμπόδια, ξέρεις, έκανα κάποιες λάθος κρίσεις.» Για την εμφάνισή του στην περσινή Berlinale, φορώντας στο κεφάλι μια χαρτοσακούλα που έγραφε «I’m not famous anymore» και το street performance όπου κλείστηκε σ’ ένα δωμάτιο-καμπίνα και προσκαλούσε περαστικούς να μπουν μέσα για να συζητήσουν, ή να τον βασανίσουν αν ήθελαν, ο ΛαΜπεφ εξήγησε τις προθέσεις του: «Υπήρχε έντονος αρνητισμός online και σκέφτηκα, εντάξει, για να δούμε περί τίνος πρόκειται όλο αυτό. Ας το προσκαλέσω εγώ. Καθόμουν εκεί μέσα, συντετριμμένος. Ημουν ειλικρινά, πραγματικά απολογητικός. Αλλά όταν έμπαιναν άνθρωποι στο κουτί μου, έπαψαν να με κοιτάζουν σαν αντικείμενο και με αντιμετώπισαν σαν άνθρωπο. Και μου έδειξαν πολλή αγάπη, ήταν πολύ ανθρώπινο.»

Και παρότι, ακούγοντάς τον να μιλά, ο Σάια ΛαΜπεφ δε μοιάζει να έχει κατασταλάξει και πολύ, ο ίδιος υποστηρίζει ότι τώρα πια βρίσκεται «σε πολύ καλό σημείο» κι ότι με τους ανθρώπους που του επιτίθενται στο ίντερνετ πάσχουν «από το ίδιο πράγμα, την έλλειψη προσοχής και αγάπης.» Δείτε τον στο απόσπασμα από το σόου της Ελεν ΝτεΤζένερις παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: