Φεστιβάλ / Βραβεία

Berlinale 2014: Ο Σάια ΛαΜπεφ είναι το νέο σοκ!

στα 10

Αφού έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να προκαλεί περισσότερο με τις πράξεις του παρά με τα έργα του, ο Σάια Λα Μπεφ έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου του «Nymph()mananiac», προφανώς για να έχει χρόνο να φτιάξει τη χαρτοσακούλα με την οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί λίγες ώρες μετά.

Berlinale 2014: Ο Σάια ΛαΜπεφ είναι το νέο σοκ!

Μπορεί ο Λαρς φον Τρίερ να κρατήθηκε σε χιουμοριστικά επίπεδα, αποφασίζοντας να έρθει μέχρι τη Berlinale για την πρεμιέρα του director's cut του πρώτου μέρους του «Nymph()maniac» αλλά όχι και να μιλήσει γι' αυτό όπως έχει ορκιστεί, τη θέση του, ωστόσο, στην πρόκληση κερδίζει επάξια ο Σάια ΛαΜπεφ, ο οποίος είναι και αυτή τη στιγμή το πρόσωπο του Φεστιβάλ...

Ταλαιπωρημένος εξωτερικά και πειραγμένος εσωτερικά, ο ΛαΜπεφ έφυγε από τη συνέντευξη Τϋπου της ταινίας χωρίς λόγο και αιτία, απαγγέλοντας ένα γνωμικό («αν οι γλάροι ακολουθούν την τράτα, είναι γιατί ελπίζουν πως σαρδέλες θα πέσουν στην θάλασσα») που κάποτε είχε απαγγείλει ο Ερίκ Καντονά, φεύγοντας και εκείνος τότε από μια συνέντευξη.

2

3

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου του «Nymph()maniac Vol.1»

Και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Nymph()maniac» φορώντας μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι του που έγραφε «I'm not Famous Anymore».

2

Το Βερολίνο ξέχασε οτιδήποτε άλλο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, αφού ο ΛαΜπεφ έδωσε τη νότα πρόκλησης που όλοι επιζητούσαν, για να είναι σήμερα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Φεστιβάλ - όχι απαραίτητη με την καλή έννοια.

Μαθαίνετε τα πάντα για την Berlinale 2014, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται διαρκώς

Διαβάστε ακόμη: