Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ συνελήφθη. Οπως λέμε... καμιά πρωτοτυπία!

στα 10

Καταστρέφοντας την παράσταση του «Cabaret» στο Μπρόντγουεϊ, ο - κάνε μας τη χάρη - Σάια ΛαΜπεφ απομακρύνθηκε από την αστυνομία μετά την πρώτη πράξη και συνελήφθη, ολοκληρώνοντας το πρότζεκτ «είμαι κακό παιδί και το κέφι μου θα κάνω».

Ο Σάια ΛαΜπεφ συνελήφθη. Οπως λέμε... καμιά πρωτοτυπία!

Φήμες θέλουν τον Σάια ΛαΜπεφ να έχει μετανιώσει οικτρά για την απόφασή του να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και να γίνει ένας «art house» ηθοποιός και με αφορμή των τέταρτων «Transformers» που αυτήν την εποχή βγαίνουν στις άιθουσες του πλανήτη - πρώτοι στη σειρά χωρίς τον ΛαΜπεφ - τσαντίστηκε τόσο που δεν μπορούσε να κρατήσει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια του «Cabaret» που πήγε να παρακολουθήσει στο Μπρόντγουεϊ.

Φυσικά και αστειευόμαστε, αλλά δεν υπάρχει και κάτι περισσότερο να κάνεις με έναν ΛαΜπεφ που χθες το βράδυ κατάφερε «λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς» να διακόψει ολόκληρη παράσταση, να συλληφθεί και να προκαλέσει ακόμη ένα μικρό σκάνδαλο γύρω από το τόσο πολυχρησιιμοποιημένο (για όλους τους λάθους λόγους) όνομά του.

2 Η σύλληψη του Σάια ΛαΜπεφ

Ο ΛαΜπεφ που έφυγε σηκωτός με χειροπέδες (και κλάμματα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες) πέρασε μια νύχτα στη φυλακή και δικάζεται σήμερα συνεχίζοντας ένα σερί ανοησίας που ξεκίνησε με τα του «Nymp()maniac» (βλ. σακούλα στο κεφάλι στην πρεμιέρα στο Βερολίνο), με την υπόθεση λογοκλοπής από τον Ντάνιελ Κλόους (βλ. τη συγγνώμη του και άλλα «δεύτερα»), μια ανούσια performance act, κάτι γυμνές φωτογραφίες και γενικά ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή.

Βαρεθήκαμε (πριν βαρεθούμε).

Διαβάστε ακόμη: