Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ θα σε τρομοκρατήσει να... το κάνεις!

στα 10

Ο διαβόητα ιδιοσυγκρασιακός πρωταγωνιστής δίνει άλλη μία εκκεντρική performance στα Ted Talks, τρομοκρατώντας μας να... πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Δείτε τον...

Ο Σάια ΛαΜπεφ θα σε τρομοκρατήσει να... το κάνεις!

Δουλεύει ο Σάια ΛαΜπεφ για την Nike; Γιατί ο λόγος του στα Ted Talks πριν από λίγες μέρες είχε επικεφαλίδα και επαναλαμβανόμενη mantra το σλόγκαν της αθλητικής εταιρίας. Τρεις λέξεις: Just Do It!

Διαβάστε ακόμα: O Σάια ΛαΜπεφ σβήνει τσιγάρα στη γλώσσα του!

Ο ΛαΜπεφ στάθηκε μπροστά από ένα green screen (δείτε στο τέλος του κειμένου τι ιδέες έδωσε αυτό στους φανς για viral χιουμοριστικά βίντεο) και επαναλάμβανε με δαιμονισμένη, σχεδόν οργισμένη, ενέργεια ότι «δεν πρέπει να ονειρευόμαστε, αλλά να ξυπνάμε, να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε το όνειρο παραγματικότητα».

Δείτε ακόμα: Το «Σάια ΛαΜπεφ» είναι τραγούδι κι αυτή είναι η live performance του από έναν θίασο του μιούζικαλ παραλόγου

Τα βίντεο με την ομιλία του δημοσίευσε ο ίδιος ο ΛαΜπεφ στην σελίδα του στο twitter και gifs του που τον θέλουν κάτι ανάμεσα σε προπονητή αμερικανικής αθλητικής ταινίας, στρατιωτικό ή τουλάχιστον τον Τζέι Κέι Σίμονς από το «Whiplash» έγιναν αμέσως viral.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σάια ΛαΜπέφ έπεσε θύμα βιασμού;

Σας παραθέτουμε σύντομο απόσπασμα από την 30λεπτη (!) ομιλία του ΛαΜπεφ. Κι αμέσως μετά, μία ευρηματική εφαρμογή της - παρέμβαση στην τελευταία σκηνή του «Se7en».

.

.

Περισσότερος Σάια ΛαΜπεφ: