Buzz

O Σάια ΛαΜπεφ σβήνει τσιγάρα στη γλώσσα του!

στα 10

To κάνει για τις ανάγκες της φωτογράφησης για το Interview Magazine, όπου αναλύει τα περί υπαρξιακής κρίσης στην οποία βρίσκεται... Διαολεμένε, μεταμοντερνισμέ!

O Σάια ΛαΜπεφ σβήνει τσιγάρα στη γλώσσα του!

«Περνάω μια υπαρξιακή κρίση. Αν δείτε τη συμπεριφορά μου, έχει σαν κίνητρο συγκεκριμένες αιτίες. Ο μεταμοντερνισμός έχει επηρεάσει την αλληλεπίδρασή μου με το κοινό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο - μια ιδέα διαμετρικών αντίθετων ιδεών που συμβαίνουν όλες μαζί την ίδια στιγμή: η ειρωνία, η ειλικρίνεια, η ζωή, ο θάνατος, το επείγον και η απαξίωση...»

Οχι, δεν φταίει η μεταφρασή μας. Ο Σάια ΛαΜπεφ λέει τέτοια και ακόμη πιο ακατάληπτα σε μια συνέντευξη ποταμό για το Interview Magazine, όπου φωτογραφίζεται με το νέο μπρατσωμένο του σώμα και προσπαθεί να εξηγήσει την οργή του, την αλλόκοτη συμπεριφορά του, τη ματαιοδοξία του - καταφέρνοντας τελικά να μπερδέψει ακόμη περισσότερο για το αν πρόκειται τελικά για ένα κωλόπαιδο που τυχαίνει να είναι και καλός ηθοποιός ή ένα κωλόπαιδο που παίζει με τις αντιφάσεις της διασημότητας...

Διαβάστε ακόμη: Ο Σάια ΛαΜπέφ έπαθε υπαρξιακή κρίση. Περαστικά να’ναι κι ό,τι να’ναι

«Κερδίζω τον έλεγχο πάνω στον εαυτό μου ξανά. Χαράμισα τον εαυτό μου στη βιομηχανία. Νιώθω σαν ένας σκλάβος που δεν του επιτρεπόταν να διαβάζει. Είναι ακραίο, αλλά είναι στ' αλήθεια εξουθενωτικό όταν δεν έχεις λόγο πια σε τίποτα. Οι περισσότερες από τις πράξεις μου σε σχέση με το κοινό - και όχι όλες, γιατί υπήρξαν και κάποια καθαρά λάθη, ήταν να πιάνω τον κώλο του Αλαν Κάμινγκ και να συλλαμβάνομαι στη Νέα Υόρκη μέσα σε μια παράσταση του "Καμπαρέ".»

Shaia LaBeouf

Στη συνέντευξη δεν αναφέρεται πουθενά το ξύλο που φημολογείται ότι παίχτηκε ανάμεσα στον ΛαΜπεφ και τον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «Fury», ούτε εκείνες οι κακόβουλες (not) γλώσσες που τον ήθελαν να μην πλένεται για να μπει στο πετσί του ρόλου, αλλά ο 28χρονος ηθοποιός μιλάει για πολλά: από τον Μελ Γκίμπσον και το «Nymph()maniac» μέχρι το performance act που δίχασε και το γεγονός πως δεν είναι ακριβώς ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο: «Δεν είμαι πολύ έξυπνος και πρέπει να είσαι μια γαμημένη ιδιοφυία για να μάθεις από τα λάθη των άλλων και πολύ έξυπνος για να μάθεις από τα δικά σου.»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΛαΜπεφ εδώ και απολαύστε τη φωτογράφησή του από τον Γκρεγκ ΜακΝτιν παρακάτω:

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Διαβάστε ακόμη: