Buzz

Wash your hands: πόσο μπροστά ήταν ο Seinfeld?

στα 10

Ενας φαν μοντάρει 6 ξεκαρδιστικά λεπτά που αποδεικνύουν ότι το «Seinfeld» είχε τονίσει τη σημασία των αποστάσεων, της υγιεινής και του «πλένουμε τα χέρια μας» 25 χρόνια πριν το Covid-19!

Wash your hands: πόσο μπροστά ήταν ο Seinfeld?

Ιt was a show about "nothing". Kι όμως, ήταν τόσα πολλά περισσότερα και για αυτό παραμένει αξεπέραστο και ευφυές. Σχεδόν 30 χρόνια πριν οι Τζέρι Σάινφελντ και Λάρι Ντέιβιντ δημιούργησαν το «Seinfeld», την sit com που προκάλεσε σοκ και δέος στην Αμερική (οι δρόμοι πραγματικά ερήμωναν τις Πέμπτες στις 21.00, καθώς όλοι οι αμερικάνοι θα έβλεπαν το νέο επεισόδιο στο NBC με μία συλλογική λατρεία που λείπει πλέον) κι έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Ο stand up comedian (τότε) κι ένας από τους πιο πλούσιους κωμικούς πλέον, Τζέρι Σάινφελντ, δεν επέστρεψε ποτέ στα τηλεοπτικά πράγματα με κάτι άλλο (εκτός από το αιρετικό τηλεοπτικό "παιχνίδι" , «The Marriage Ref» και το δικό του τρόπο να παίρνει συνεντεύξεις από συναδέλφους, το «Comedians in Cars Getting Coffee» στο Netflix).

Οι τέσσερις βασικοί πρωταγωνιστές του «Seinfeld» (ο Τζέρι, ο Κρέιμερ, ο Τζορτζ και η Ελέιν) είχαν όλοι νευρώσεις, ιδιοτροπίες, ψυχαναγκαστικές δυσλειτουργίες.

Ενας φαν λοιπόν ένωσε 6.30 λεπτά από όλες τις σεζόν για να αποδείξει ποιος ήταν ο πιο υποχόνδριος με την καθαριότητα, ποιος όχι, ποιος θα ήταν σαν στο σπίτι του με τα μέτρα του «μένουμε σπίτι» και της εξονυχστικής καθαριότητας και ποιος θα κολλούσε αμέσως.

Πατήστε το play:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: