Buzz

Ερλ Κέιβ: ο γιος του Νικ Κέιβ πρωταγωνιστής σε σειρά του Netflix

στα 10

O 20χρονος γιος του Κέιβ έχει ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του ως ηθοποιός.

Ερλ Κέιβ: ο γιος του Νικ Κέιβ πρωταγωνιστής σε σειρά του Netflix

Πριν από 5 χρόνια έχασε το δίδυμο αδελφό του σ' ένα φρικιαστικό ατύχημα: πρώτη φορά πειραματιζόμενος με LSD, ο 15χρονος Αρθουρ, έπεσε από τους διάσημους γκρεμούς του Μπράιτον και έχασε τη ζωή του. Ο πατέρας Νικ, έκανε αυτό που ήξερε: έγραψε το «Skeleton Tree» και η διαδικασία ηχογράφησης του άλμπουμ έγινε και ντοκιμαντέρ: το «One More Time with Feeling».

Θυμηθείτε το εδώ: «One More Time With Feeling»: ο θρήνος του Νικ Κέιβ γίνεται μουσικός και κινηματογραφικός ψαλμός

Earl Cave 607 1

Ο Ερλ Κέιβ είναι σήμερα 20 χρονών (σε λίγο κλείνει τα 21), και ο δικός του τρόπος έκφρασης είναι η υποκριτική - κάτι που ξεκίνησε το 2017 με την τηλεοπτική σειρά «Born to Kill», αλλά τον έβαλε στο χάρτη, την ίδια χρονιά με το «The End of the F*ing World» και πέρσι με το «Alex Rider».

Το 2019 ήταν μέλος της συμμορίας στο «True History of the Kelly Gang» («Νεντ Κέλι: Ο Νο. 1 Καταζητούμενος») του Τζάστιν Κερζέλ.

Αν όμως αυτοί ήταν μικρότεροι ρόλοι, σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα είναι για πρώτη φορά πρωταγωνιστής.

Earl Cave 607 2

Ο Πολ Φιγκ ετοιμάζει για το Netflix την κινηματογραφική διασκευή του πρώτου βιβλίου της σειράς φαντασίας «The School for Good and Evil» του Σόμαν Tσαϊνάνι. Αυτό το σχολείο επιλέγει έφηβους και τους μεγαλώνει για να γίνουν «καλοί» και «κακοί». Ο συγγραφέας το έχει περιγράψει ως μία μίξη «Χάρι Πότερ και των Disney παραμυθιών, αλλά με πολύ πιο περίεργα και σκοτεινά πράγματα να συμβαίνουν...»

Ο Ερλ Κέιβ αναλαμβάνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των μαθητών, τον «Χορτ». Ο Χορτ είναι μισό αγόρι, μισός λύκος και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ιστορίες των βιβλίων.

Το κάστινγκ της ταινίας δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ήδη έχουν υπογράψει πολύ μεγάλα ονόματα: Σαρλίζ Θερόν, Κέρι Γουάσινγκτον, Λόρενς Φίσμπερν, Μισέλ Γεό, Σοφία Γουάλ, Σοφία Αν Καρούζο.

Διαβάστε περισσότερα: