Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναρωτιέται τι θα λέει η αναγγελία του θανάτου του

στα 10

Η συνέντευξη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Guardian είναι μια σπάνια στιγμή του ηθοποιού: είναι γεμάτη σύντομες εξομολογήσεις και πολύ χιούμορ.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναρωτιέται τι θα λέει η αναγγελία του θανάτου του

Περιμένοντας με ανυπομονησία να δούμε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, ακούμε συχνότερα τον ηθοποιό στις αιχμηρές, συχνά οργισμένες, πολιτικές δηλώσεις και αντιδράσεις του. Η συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι σοφό και σούπερ διασκεδαστικό!

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πέταγε έξω τον Ντόναλντ Τραμπ από τα εστιατόρια Nobu του

Εκεί, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλά λακωνικά για όλα: για το method acting, την πατρότητα, τη διασημότητα. Μεταξύ αυτών, μιλά και για τη... νεκρολογία του: «Δεν έχω ιδέα τι θα είναι ο επικήδειός μου, αλλά είμαι πολύ περίεργος για την αναγγελία του θανάτου μου. Μια φορά γνώρισα κάποιον, σ' ένα δείπνο, ο οποίος έγραφε τις αναγγελίες θανάτου στους New York Times και μου είπε ότι έχουν ήδη γράψει τα σχετικά κείμενα για τους βασικούς ανθρώπους κι ότι εγώ είμαι ένας από αυτούς. Οπως φαίνεται, όλα είναι πανέτοιμα κι απλώς συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες την τελευταία στιγμή.»

Διαβάστε ολόκληρη τη σύντομη συνέντευξη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Guardian.

Περισσότερος Ρόμπερτ Ντε Νίρο: