Buzz

You talkin' to me? Μεταξύ άλλων Δημοκρατικών και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έλαβε τρομοκρατικό δέμα

στα 10

Ενα από τα πάνω από 10 δέματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς που έλαβαν αυτή τη βδομάδα ηχηροί Δημοκρατικοί, έφτασε και στο γραφείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

You talkin' to me? Μεταξύ άλλων Δημοκρατικών και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έλαβε τρομοκρατικό δέμα

Οσο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν εσωστρεφής και λιγομίλητος σε ολόκληρη την καριέρα του, τόσο, τα τελευταία χρόνια, από την ανάληψη της Προεδρίας της Αμερικής από τον Ντόναλντ Τραμπ, έχει γίνει πολιτικά λαλίστατος!

Πάρτε παρακάτω μια γεύση από τις δηλώσεις του:

Μια από τις συνέπειες του θαρραλέου λόγου του ήταν να γίνει κι εκείνος παραλήπτης τρομοκρατικού δέματος στο πρόσφατο κύμα που έπληξε επώνυμους, κυρίως, ωστόσο, πολιτικούς.

Χθες, Πέμπτη, ακριβώς όπως κι ο Τζο Μπάιντεν, έτσι κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έλαβε ύποπτο δέμα στο γραφείο του στο Μανχάταν. Αυτή τη βδομάδα προηγήθηκαν ίδιες αποστολές στον Τζορτζ Σόρος, τον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον και το CNN, ενώ ο πρώην Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α., Τζο Μπάιντεν, έλαβε ταυτόχρονα δύο δέματα - για σιγουριά! Ολα τα δέματα περιείχαν εκρηκτικούς μηχανισμούς - κανένας από τους οποίους δεν λειτούργησε - και αποστολές τη Ντέμπι Γουόσερμαν Σουλτς, Δημοκρατική εκπρόσωπο της Φλόριντα στο Κονγκρέσο και τέως Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος, που παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2016, μετά από διαρροή αλληλογραφίας στα WikiLeaks, που έδειχνε ότι η Σουλτς επεδίωκε να υπονομεύσει την υποψηφιότητα του Μπέρνι Σάντερς.

ρόμπερτ ντε νίρο main

Το δέμα που στάλθηκε στο γραφείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο (που βρίσκεται, φυσικά, στην Τραϊμπέκα και περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό εστιατόριο και ιδιωτική αίθουσα προβολής), αναγνώρισε ένας υπάλληλος που είχε δει ρεπορτάζ από την αντίστοιχη κρούση στο CNN.

Δείτε παρακάτω πώς σχολίασε τις επιθέσεις ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο twitter, χρεώνοντάς τις στα media και τα fake news - και, φυσικά, τις απαντήσεις κι αντιδράσεις από κάτω.