Φεστιβάλ / Βραβεία

Πώς να σταματήσετε να φοβάστε και να αγαπήσετε το crowdfunding!

στα 10

Στα πλαίσια του 1ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης που διοργανώνουν το Flix.gr και το Groopio.com στις 12 και 13 Οκτωβρίου, άνθρωποι που μπήκαν στα βαθιά νερά του crowdunding προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τις ταινίες τους, θα σας μάθουν πως να επιπλεύσετε με ασφάλεια στο θαυμαστό κόσμο της εναλλακτικής χρηματοδότησης.

Flix Team
Πώς να σταματήσετε να φοβάστε και να αγαπήσετε το crowdfunding!

Το Σάββατο. 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης, «Πάρε- Δώσε» στο E.Δ.Ω., που συνδιοργανώνουν το Groopio και το Flix, φέρνοντας το ελληνικό σινεμά πιο κοντά στην εποχή του crowdfunding ως το νέο θαυμαστό τρόπο να κάνεις ταινίες.

Για δύο ημέρες, νέοι δημιουργοί θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να στηρίξετε το πρότζεκτ τους, ενώ ένας από αυτούς θα αναδειχθεί νικητής του Φεστιβάλ συγκεντρώνοντας στον λογαριασμό του όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όλα τα πρότζεκτ που θα συμμετάσχουν.

Μάθετε περισσότερα για το 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης και όλα όσα θα συμβούν το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου στο Ε.Δ.Ω.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ο Στάθης Αθανασίου που αυτήν την εποχή ολοκληρώνει τη δεύτερη ταινία του μεγάλου μήκους «Α», έχοντας καλύψει τον προϋπολογισμό της μέσω crowdfunding και η Σοφία Γεωργοβασίλη που ολοκλήρωσε την πρώτη της ταινία μικρού μήκους μέσω εναλλακτικής χρηματοδότησης, παραγωγοί και υπεύθυνοι του Groopio.com θα συναντηθούν στις 17.00 το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, πρώτη ημέρα του 1ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης «Πάρε – Δώσε» στο Ε.Δ.Ω. σε ένα σεμινάριο / workshop για να σας μάθουν να μην φοβάστε και να αγαπήσετε το crowdfunding.

2

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, δεύτερη ημέρα του 1ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης «Πάρε – Δώσε», στις 19.00 στο Ε.Δ.Ω., λίγες ώρες πριν την ανακήρυξη του μεγάλου νικητή του Φεστιβάλ, ο Αγγελος Αϊβάζης θα παρουσιάσει το project «Black Canvas» με διασκευές και δικά του τραγούδια.

Το πρότζεκτ «Blank Canvas» αποτελεί την προσωπική δουλειά του Άγγελου Αϊβάζη παράλληλα με, και ανεξάρτητα από, τα συγκροτήματα στα οποία συμμετείχε (Brainwash Squad, His Majesty t.K.o.S.). Η δημιουργία του προέκυψε εντελώς αναπάντεχα το καλοκαίρι του 2011 με τη διαδικτυακή κυκλοφορία του κομματιού «Home», ως αφετηρία αλλά και πρόκληση για παραπάνω πειραματισμούς σε ξένα μονοπάτια. Τον Μάρτιο του 2012 ακολούθησε το «It’s Been A While (Since The Fall)» με κύριο χαρακτηριστικό το βραζιλιάνικο cavaquinho και τις slide κιθάρες του Νότου. Οι ηχογραφήσεις του album πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Λονδίνο και ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου Νοέμβρη.


info

Πότε: Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας «Πάρε-Δώσε» και της ψηφοφορίας: Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου 12:00- 22:00 / Λήξη ψηφοφορίας : Κυριακή 13 Οκτωβρίου 22:00 / Ανάδειξη Νικητή: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 23:00

Που: Ε.Δ.Ω. (Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός)

Είσοδος: 1 Ευρώ (κάθε επισκέπτης του φεστιβάλ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει όσες εισόδους του 1 ευρώ επιθυμεί και έτσι αποκτά τη δυνατότητα να ψηφίσει παραπάνω από μία φορές).

Περισσότερες πληροφορίες: Στο Groopio.com, στο Flix.gr, στο event του Φεστιβάλ στο Facebook και στο e-mail dimitris@groopio.com

Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΙ , MAD TV, MAD RADIO 106,2, ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ


Διαβάστε ακόμη: