Φεστιβάλ / Βραβεία

Πρώτο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης / Οι Ταινίες: «Inside Agnes» του Φώτη Βελέντζα

στα 10

Καθημερινά μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου όπου ξεκινάει το διήμερο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης στο Ε,Δ,Ω,, το Flix θα παρουσιάζει τα υποψήφια πρότζεκτς που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να υποστηρίξετε την παραγωγή τους.

Flix Team
Πρώτο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης / Οι Ταινίες: «Inside Agnes» του Φώτη Βελέντζα

Το Σάββατο. 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης, «Πάρε- Δώσε» στο E.Δ.Ω., που συνδιοργανώνουν το Groopio και το Flix, φέρνοντας το ελληνικό σινεμά πιο κοντά στην εποχή του crowdfunding ως το νέο θαυμαστό τρόπο να κάνεις ταινίες.

Για δύο ημέρες, νέοι δημιουργοί θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να στηρίξετε το πρότζεκτ τους, ενώ ένας από αυτούς θα αναδειχθεί νικητής του Φεστιβάλ συγκεντρώνοντας στον λογαριασμό του όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όλα τα πρότζεκτ που θα συμμετάσχουν.

Μάθετε περισσότερα για το 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης και όλα όσα θα συμβούν το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου στο Ε.Δ.Ω.

Από σήμερα και κάθε μέρα το Flix θα παρουσιάζει τα πρότζεκτ που θα συμμετάσχουν στο «Πάρε - Δώσε» της 12ης και 13ης Οκτωβρίου. Σήμερα ο Φώτης Βελέντζας μας συστήνει τη μικρού μήκους ταινία «Inside Agnes».

2

Η Άγκνες είναι μία ογδοντάχρονη πόρνη με δυσκοιλιότητα. Μετά από πολύχρονη επιστημονική έρευνα, ο διδάκτορας κβαντομηχανικής και μοριακής βιολογίας Τ. Σπυρόπουλος δημοσιεύει την πρώτη επιτυχημένη απόπειρα συρρίκνωσης ανθρώπου. Η επιστημονική κοινότητα σείεται. Πλέον με την χρήση της τεχνολογίας είναι δυνατή η εισαγωγή του ιατρού κυριολεκτικά μέσα στο σώμα του ασθενή. Ένας νέος ορίζοντας εφαρμογών και δυνατοτήτων ξεδιπλώνεται. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στο γαστρεντερολόγο δόκτορα A. Φωκά να ταξιδέψει βαθιά μέσα της, εκεί όπου, αναπόφευκτα τα ΜΜΕ ανακαλύπτουν μια νέα αποικιστική ουτοπία, το νέο trend, έναν προορισμό αρχέγονο και ειδυλλιακό.Ως αποτέλεσμα, όλοι θέλουν να ζήσουν στον πρωκτό της Άγκνες. Δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, Starbucks (και ας είναι απλά μια καντίνα), τροχόσπιτα, μετανάστες μέχρι και ο Τζότζο, ένας γίββωνας που μπήκε δοκιμαστικά μέσα της συμπληρώνουν την εντερική της κουστωδία. Και όλοι αυτοί, εκτός από το να πίνουν καφέδες και να τρώνε μπανάνες υμνώντας το κόλον, αποτελούν την τελευταία ελπίδα της Άγκνες για να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Το «Inside Agnes» είναι βασισμένο στο διήγημα του Mykle Hansen «Journey to the center of Agnes Cuddlebottom» από το βιβλίο του «Rampaging fuckers of everything on the crazy shitting planet of the vomit atmosphere!».

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τo «Inside Agnes» και τo δημιουργό του στην επίσημη σελίδα του στο Groopio.com.

Διαβάστε ακόμη: