Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015 / Οι προβλέψεις του Flix: Β' Ανδρικός Ρόλος

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Flix Team
Oscars 2015 / Οι προβλέψεις του Flix: Β' Ανδρικός Ρόλος

Αυτή εδώ είναι μια από τις πιο ξεκάθαρες κατηγορίες φέτος: εάν ο Τζέι Κέι Σίμονς δεν κερδίσει το Οσκαρ Β' Ανρδικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Whiplash», τα πράγματα θα έχουν εξελιχθεί πολύ, πολύ παράξενα. Το προβλέψιμο, βέβαια, δεν είναι λιγότερο συγκινητικό, μια και ο Τζέι Κέι Σίμονς, στα 60 του χρόνια, μετά από μια μεγάλη μεν, αλλά όχι ηχηρή καριέρα, βρήκε το ρόλο που ανέδειξε το τεράστιο ταλέντο του. Ως τύραννος καθηγητής, φιλόδοξος μέντορας, πατρικός σαδιστής, συνέβαλε στο να φτάσει το «Whiplash» ως τα Οσκαρ και στο να θεωρηθεί μια απο τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Μόνος του, με την μπαγκέτα στο χέρι.

Ζήστε τα Οσκαρ 2015 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που θα πατήσουν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο live blog του Flix που βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Whiplash 607 Τζέι Κέι Σίμονς και ξερό ψωμί

Ο Τζέι Κέι Σίμονς έχει ήδη τιμηθεί με όλα τα βραβεία της κατηγορίας του B' Aνδρικού στην κούρσα προς τα Οσκαρ, συμπεριλαμβανόμενου του BAFTA και της Χρυσής Σφαίρας και καλά θα κάνει να έχει έτοιμο τον ευχαριστήριο λόγο του γι' απόψε.

Παρόλ' αυτά, είναι βέβαιο ότι βρίσκεται σε μια παρέα άξιων αντιπάλων, από τον μεγαλειώδη Ρόμπερτ Ντιβάλ στην έβδομη υποψηφιότητά του φέτος και τον Ιθαν Χοκ στην τέταρτη (δεύτερη μόλις ως ηθοποιός μετά την υποψηφιότητά του για την «Ημέρα Εκπαίδευσης» πάλι στον Β' Ρόλο), ως τον Εντουαρντ Νόρτον στην τρίτη (το επόμενο φαβορί, εάν το ρεύμα του «Birdman» τον παρασύρει) και τον Μαρκ Ράφαλο στη δεύτερη, για την ήρεμη δύναμη της δικής του ερμηνείας στο «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ.

judge 607 Ο Ρόμπερτ Ντιβάλ στον «Δικαστή»

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το Οσκαρ B' Ανδρικού Ρόλου:

Δείτε εδώ τον Τζέι Κέι Σίμονς να μεγαλουργεί:


Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Το Flix.gr θα κάνει live blogging με ό,τι συμβαίνει μέσα κι έξω από το Dolby Theater όλο το βράδυ. Ζήστε τα Οσκαρ με τη nova και το Flix!

Οι προβλέψεις του Flix:

Tags: oscars 2015