Buzz

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στην πρώτη φωτογραφία από το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο

στα 10

Οι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο ποζάρουν με απαράμιλλο ’60s στυλ.

Flix Team
Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στην πρώτη φωτογραφία από το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο

Δεν είναι ακόμα εντελώς σαφές αν το «Once Upon a Time in Hollywood» ξεκίνησε ήδη γυρίσματα. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον συμπρωταγωνιστή του, Μπραντ Πιτ, να ποζάρουν στους ρόλους που υποδύονται στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, με τη λεζάντα: First look #OnceUponATimeInHollywood

Και ομολογουμένως, οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάζονται για δεύτερη φορά ο καθένας με τον Ταραντίνο, ξέρουν πώς να ποζάρουν με άνεση και αμίμητο ‘60s στυλ.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε τις πρώτες (ερασιτεχνικές) φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on


Με την 9η ταινία της καριέρας του, ο Ταραντίνο επιστρέφει στο, διαβόητο για το Λος Αντζελες, καλοκαίρι του 1969. Ενα καλοκαίρι που θα στοιχειώσουν οι κατά συρροή δολοφονίες της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον - αποχαιρετώντας για πάντα την αθωότητα των χίπικων '60s. Ο Ταραντίνο έχει πει επανειλημμένα ότι η ταινία δεν έχει να κάνει με τους φόνους, αυτούς καθεαυτούς: «Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969».

Η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Ρικ Ντάλτον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Επειτα από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά γουέστερν, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος και κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Οσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλιγουντ, η ειδησεογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

Το «Once Upon a Time in Hollywood» θα βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019, ακριβώς 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ, κι αν μη τι άλλο διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, καθώς εκτός από τους Ντι Κάπριο και Πιτ, πρωταγωνιστούν επίσης οι Αλ Πατσίνο, Μάργκο Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Τζέιμς Μάρσντεν, Κερτ Ράσελ, Ντέιμιαν Λιούις, Τίμοθι Ολιφαντ, Μπαρτ Ρέινολντς, Εμίλ Χιρς, Τιμ Ροθ και Λουκ Πέρι.

Διαβάστε ακόμη