Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κλείνει 7 ακόμα ηθοποιούς για το «Once Upon a Time in Hollywood»

στα 10

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έκλεισε 7 ακόμα ηθοποιούς για το «Once Upon a Time in Hollywood». Ανάμεσά τους οι Ντάμιεν Λούις και Ντακότα Φάνινγκ.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κλείνει 7 ακόμα ηθοποιούς για το «Once Upon a Time in Hollywood»

Με την 9η ταινία της καριέρας του, ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στο διαβόητο για το Λος Αντζελες καλοκαίρι του 1969. Ενα καλοκαίρι που θα στοιχειώσουν οι κατά συρροή δολοφονίες της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον - αποχαιρετώντας για πάντα την αθωότητα των χίπικων 60ς. Ο Ταραντίνο έχει πει επανειλημμένα ότι η ταινία, που θα φέρει τον τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», δεν έχει να κάνει με τους φόνους - αυτούς καθαυτούς. «Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969» υποστηρίζει ο Ταραντίνο, που μετά τις ανεπανόρθωτες συνέπειες του σκανδάλου Γουάινστιν έπρεπε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αναζητήσει νέο παραγωγό - έβγαλε λοιπόν το πρότζεκτ στην ελεύθερη αγορά και είδε τα στούντιο να σφάζονται στην ποδιά του. [Τελικά, τον κέρδισε η Sony.]

«Once Upon a Time in Hollywood» cast 607 3

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε το θέμα της επόμενης ταινίας του: τις δολοφονίες της «Οικογένειας Μάνσον»

Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το σενάριο (ο ίδιος ο Κουέντιν δεν επιβεβαιώνει τίποτα ακόμα), η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Ρικ Ντάλντον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Μετά από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε γουέστερν τηλεοπτική σειρά, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος, κι κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Οσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλιγουντ, η ειδησιογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρομάν Πολάνσκι θα είναι ένας από τους ήρωες στη νέα ταινία του Ταραντίνο

«Once Upon a Time in Hollywood» cast 607 1

Πριν από δυο μήνες μάθαμε ότι τον ρόλο του Ρικ Ντάλντον κέρδισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο [κι αυτός στη δεύτερη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη, μετά το «Django, Unchained».) κι ότι επίσης ο Ταραντίνο έκλεισε και τον Μπραντ Πιτ για το ρόλο του Κλιφ Μπουθ, σχηματίζοντας ένα ονειρεμένο πρωταγωνιστικό δίδυμο. «Δουλεύω πάνω στο σενάριο εδώ και 5 χρόνια, ενώ ζω στο Λος Αντζελες όλη μου τη ζωή - το 1969 ήμουν 7 χρονών» δηλώνει ο Ταραντίνο. «Με ενθουσιάζει η ιδέα να αφηγηθώ μία ιστορία για το LA, για Χόλιγουντ που δεν υπάρχει πια. Και αυτό που με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι η ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα τέτοιο δυναμικό δίδυμο όπως αυτό των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ...»

Tarantino Brad Pitt 607

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καστ ολοκληρώνεται ονειρεμένα: Μαργκό Ρόμπι (η οποία όντως υπέγραψε για το ρόλο της Σάρον Τέιτ), Μπαρτ Ρέινολντς, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ και Μάικλ Μάντσεν ήταν η πρώτη φουρνιά που έκλεισε.

Ενώ σήμερα, προστέθηκαν κι άλλοι: από τη Ντακότα Φάνινγκ (σε ρόλο πιστής οπαδής του Μάνσον) και τον Ντάμιεν Λούις (ο οποίος φημολογείται ότι θα παίξει τον Στιβ ΜακΚουίν), μέχρι τον Εμίλ Χερς (θα παίξει το φίλο και κομμωτή της Σάρον Τέιτ, που επίσης δολοφονήθηκε εκείνο το βράδυ), τον Λουκ Πέρι και τον Νίκολας Χάμοντ (τον πάλαι ποτέ πιτσιρικά της «Μελωδίας της Ευτυχίας» που εδώ θα ερμηνεύσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σαμ Γουάναμεϊκερ)

Το «Once Upon a Time in Hollywood» θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019, ακριβώς 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ.

Διαβάστε περισσότερα: