Buzz

Ο Ρομάν Πολάνσκι θα είναι ένας από τους ήρωες στη νέα ταινία του Ταραντίνο

στα 10

Ποιος άκουσε Πολάνσκι και φοβήθηκε; Σίγουρα όχι ο Κουέντιν Ταραντίνο, που θα συμπεριλάβει τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ και τον ίδιο τον Πολάνσκι στη νέα του ταινία, με αφορμή τον Τσαρλς Μάνσον.

Ο Ρομάν Πολάνσκι θα είναι ένας από τους ήρωες στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο δεν έχει ακόμα τίτλο, έχει όμως ήδη, όπως ξέρουμε, υπόθεση και μερικό καστ. Το φιλμ θα στρέφεται γύρω από τις δολοφονίες της συμμορίας του Τσαρλς Μάνσον, στην Καλιφόρνια του 1969.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τσαρλς Μάνσον ολοταχώς στην κόλαση που τον περιμένει

Κεντρικός ήρωας της ταινίας δεν θα είναι ο Τσαρλς Μάνσον, αλλά ένας άνεργος ηθοποιός, του οποίου η καριέρα βρίσκεται πλέον σε παρακμή και πασχίζει να τη ζωντανέψει με φόντο τα γεγονότα του 1969. Τον υποδύεται, μάλιστα, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που προς το παρόν δεν έχει... επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, μετά την «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Ινιάριτου και το Οσκαρ του. Μαζί με τον ΝτιΚάπριο, στην ταινία θα συμμετέχουν και οι Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ, κάνοντας αυτό ένα από τα πιο πολύφερνα καστ στην ιστορία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι επίσημα ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο

ρομάν πολάνσκι 607

Ενας άλλος ήρωας, ωστόσο, που θα έχει το δικό του plotline στην ταινία του Ταραντίνο, είναι ο Ρομάν Πολάνσκι, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Variety, Τζάστιν Κρολ, στο twitter:

Ο Ρομάν Πολάνσκι συνδέεται, φυσικά, με την πορεία του Τσαρλς Μάνσον, μια και η συμμορία του δολοφόνησε τη Σάρον Τέιτ, ηθοποιό και σύζυγο του Πολάνσκι και οκτώμισι μηνών έγκυο την ημέρα του φόνου. Ο Πολάνσκι είναι, έτσι κι αλλιώς, αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ως κατηγορούμενος για βιασμό της 13χρονης Σαμάνθα Γκέιμερ, οπότε η περιέργειά μας εντείνεται για το πώς θα επιλέξει ο Κουέντιν Ταραντίνο να παρουσιάσει την προσωπικότητα του σκηνοθέτη.

Ο Ταραντίνο και ο Πολάνσκι, άλλωστε, συνευρέθηκαν το 2016, στην απονομή του τιμητικού βραβείου Λιμιέρ στην Κατρίν Ντενέβ και μοιάζουν να ήταν... τόσο κοντά και τόσο μακριά. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

ρομάν πολάνσκι 607

ρομάν πολάνσκι 607

Διαβάστε ακόμη: Τελικά να κάνει η Γαλλική Ταινιοθήκη αφιέρωμα στον Ρομάν Πολάνσκι ή να μην κάνει;