Buzz

O Σον Πεν αποθεώνει την Τζούλια Ρόμπερτς (και θέλει να τη δει σε μια τρισδιάστατη ταινία απλά να τρώει)

στα 10

H τελετή των ετήσιων Hollywood Film Awars άνοιξε το χορό της οσκαρικής κούρσας, με απόλυτο highlight το λόγο του (μεθυσμένου;) Σον Πεν για την Τζούλια Ρόμπερτς που κέρδισε το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για το «August: Osage County».

O Σον Πεν αποθεώνει την Τζούλια Ρόμπερτς (και θέλει να τη δει σε μια τρισδιάστατη ταινία απλά να τρώει)

«Βρίσκομαι εδώ για να αναγνωρίσω αυτό που συχνά παίρνουμε για δεδομένο: το απέριγραπτο ταλέντο μιας συναδέλφου που συμβαίνει ταυτόχρονα να είναι και μια πραγματικά τεράστια σταρ του σινεμά. Μία από αυτές που λάμπουν ανάμεσά μας. Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Γουίλιαμ Σάρογιαν, είναι αυτή που λάμπει και βρίσκεται μακριά από τη διαφθορά. Μια γυναίκα που ανήκει στην εκλεκτή ομάδα των ηθοποιών που μπορούν να κάνουν το φαγητό επί της οθόνης σέξι ή να μας κάνουν να κλάψουμε με την ψυχή μας.»

Ο Σον Πεν είναι χειμαρρώδης όταν μιλάει για την Τζούλια Ρόμπερτς. Επίσης μοιάζει να είναι και λίγο μεθυσμένος (αναφέρεται σε free drinks ήδη στην αρχή του λόγου του), αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο συγκινητικό στον επτά λεπτών λόγο του πριν ανεβάσει στη σκηνή την «γειτόνισσά» του και εκφράσει την επιθυμία του να τη δει σε μια τρισδιάστατη ταινία να τρώει (αναφερόμενος προφανώς τόσο στις σκηνές του «August: Osage County» του Τζον Γουελς που στέλνει τη Ρόμπερτς κατευθείαν στα Οσκαρ, όσο και στο διάσημο στόμα της):

2 H Τζούλια Ρόμπερτς σφίγγει στην αγκαλιά της τον Σον Πεν

«Θέλω να κάνει μια ταινία που να τρώει και να είναι τρισδιάστατη αλλά και με έξτρα προσφορές που θα περιλαμβάνουν όχι μόνο τα #3D γυαλιά αλλά και μια εικονική οδοντογλυφίδα με την οποία θα μπορούσα να θεραπεύσω την αυπνία μου...»

Μην προσπαθείτε να καταλάβετε. Το παραλήρημα του Πεν έκανε το κοινό της τελετής των φετινών Hollywood Film Awards να απορήσει, να γελάσει, την ίδια την Τζούλια Ρόμπερτς να κοκκινίσει και να αναφωνήσει: «Χριστέ μου, τι στο διάολο μπορώ να πω μετά από αυτό;».

Δείτε παρακάτω στο βίντεο όλο τον λόγο του Σον Πεν:


Τα 17α Hollywood Film Awards δόθηκαν την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο Beverly Hilton του Λος Αντζελες, δίνοντας τα πρώτα προγνωστικά για τα φετινά Οσκαρ. Αυτά είναι τα σημαντικότερα βραβεία που δόθηκαν:

2 O Κάνιε Γουεστ παραδίδει το βραβείο στον Στιβ ΜακΚουίν

2 Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο δρόμο για το πρώτο του Οσκαρ

2 Η Σάντρα Μπούλοκ δεν καταλαβαίνει από... βαρύτητα

2 Ο Τζέικ Τζίλενχαλ χαίρεται πολύ που θα βρεθεί (ξανά) στα Οσκαρ

Διαβάστε ακόμη: