Buzz

«Lee Daniels' The Butler»: δείτε 4 σκηνές

στα 10

Λίγο μετά την πρεμιέρα του στην Νέα Υόρκη, 4 σκηνές από το «Lee Daniels' The Butler» μας δίνουν μία πρόγευση από... Οσκαρ 2014!

«Lee Daniels' The Butler»: δείτε 4 σκηνές

Αφού καθάρισε το όνομά του και από «The Butler» έγινε «Lee Daniels' The Butler», το φιλμ στο οποίο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του για μια πλήρη επικράτηση στα Οσκαρ του 2014, μπορεί πλέον να κάνει τα αποκαλυπτήρια του στο κοινό.

Το ιστορικό δράμα του Λι Ντάνιελς αφηγείται την ιστορία ενός μαύρου μπάτλερ που υπηρέτησε για 30 χρόνια στον Λευκό Οίκο (ήταν ο προσωπικός μπάτλερ 8 Προέδρων) και έζησε τις πολιτικές αλλαγές από μέσα.

Ο Γιουτζίν Αλεν (στην ταινία το όνομα αλλάζει σε «Σίσελ Γκέινς»), πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο από το 1952 - όταν οι μαύροι δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες τουαλέτες σε ολόκληρη την Αμερική- μέχρι το 1986 και αφηγείται τη δική του οπτική στην εξέλιξη των πραγμάτων για την αφροαμερικανική κοινότητα.

1

Δείτε το βίντεο που μας δίνει 4 σκηνές και μία πρώτη γεύση από το «Lee Daniels' The Butler». Εχοντας αφήσει πίσω του το κιτς και την υπερβολή του «The Paperboy», ο Ντάνιελς («Precious») μοιάζει να θέλει να δημιουργήσει αυτή τη φορά κάτι αυτόματα κλασικό.

Πρωταγωνιστούν οι Φόρεστ Γουϊτάκερ (στον πρωταγωνιστικό ρόλο του μπάτλερ), Οπρα Γουίνφρι (ως η σύζυγός του και συμπαραγωγός της ταινίας), Ρόμπιν Γουίλιαμς (Αϊκ Αϊζενχάουερ), Τζον Κιούζακ (Ρίτσαρντ Νίξον), Αλαν Ρίκμαν (Ρόναλντ Ρέιγκαν), Τζέιν Φόντα (Νάνσι Ρέιγκαν), Τζέιμς Μάρσντεν (JFK), Λιβ Σράιμπερ (Λίντον Τζόνσον), Μελίσα Λίο (Mέιμι Αϊζενχάουερ), Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ (γιος), Μίνκα Κέλι (Τζάκι Κένεντι), Βανέσα Ρεντγκρέιβ κ.ά.

Περισσότερα για το «Lee Daniels' The Butler»: