Buzz

Η Μελίσα ΜακΚάρθι παραδίδει ατυχή μαθήματα οικολογικού ακτιβισμού - Δείτε το βίντεο

στα 10

Η ηθοποιός σπεύδει προς τη σωτηρία φαλαινών, ρινόκερων και λοιπόν αναξιοπαθούντων, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα, για τις ανάγκες του διαφημιστικού ενός οικολογικού μοντέλου αυτοκινήτου.

Η Μελίσα ΜακΚάρθι παραδίδει ατυχή μαθήματα οικολογικού ακτιβισμού - Δείτε το βίντεο

Μπορεί ο κόσμος να μην της έχει συμπεριφερθεί ακριβώς με τον καλύτερο τρόπο, όμως η Μελίσα ΜακΚάρθι είναι αποφασισμένη να τον σώσει πάση θυσία.

Σε αυτόν τον ρόλο, τουλάχιστον, της μαχητικής ακτιβίστριας για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, τη θέλει το νέο διαφημιστικό που θα λανσάρει η Kia Motors για ένα οικολογικό μοντέλο αυτοκινήτου, που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl, για τις ανάγκες του οποίου οι περισσότερες εταιρείες έχουν επιστρατεύσει το βαρύ πυροβολικό χολιγουντιανών σταρ και καταξιωμένων δημιουργών για τα διαφημιστικά τους σποτ.

Διαβάστε ακόμη: Η Αντζελίνα Τζολί συναντά τον Τέρενς Μάλικ. Σε ένα διαφημιστικό

«Μελίσα, οι φάλαινες χρειάζονται τη βοήθειά σου» την καλεί μια φωνή στο τηλέφωνο, κι εκείνη σπεύδει φυσικά να συνδράμει τα ανυπεράσπιστα κήτη, για να ακολουθήσουν δάση, παγόβουνα και ρινόκεροι, με τις προσπάθειές της να καταλήγουν φυσικά πάντα σε κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε και δείτε ακόμη