Buzz

Οι αδελφοί Κοέν σκηνοθετούν τον Πίτερ Φόντα σε ένα διαφημιστικό-φόρο τιμής στον «Ξένοιαστο Καβαλάρη»

στα 10

Στο διαφημιστικό που φτιάχτηκε ειδικά για το προσεχές Super Bowl, o Φόντα αλλάζει την κλασική Χάρλεϊ με μια υπερσύγχρονη Mercedes, με μουσική υπόκρουση το «Born to Be Wild».

Οι αδελφοί Κοέν σκηνοθετούν τον Πίτερ Φόντα σε ένα διαφημιστικό-φόρο τιμής στον «Ξένοιαστο Καβαλάρη»

Μπορεί να έχουν ένα ήδη φορτωμένο πρόγραμμα τόσο ως σεναριογράφοι και παραγωγοί, όσο και ως σκηνοθέτες, ετοιμάζοντας το ντεμπούτο τους στη μικρή οθόνη, αυτό δεν εμπόδισε όμως τους αδελφούς Κοέν να βρουν λίγο χρόνο για να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για το νέο μοντέλο της Mercedes, AMG GT-Roadster.

Για το σκοπό αυτό, ανέθεσαν στον «Ξένοιαστο Καβαλάρη» Πίτερ Φόντα να ερμηνεύσει μια νέα εκδοχή του χαρακτήρα που υποδύθηκε στη θρυλική ταινία του 1969, αλλάζοντας φυσικά την κλασική Χάρλεϊ που είχε τότε με το εν λόγω πολυτελές μοντέλο αυτοκινήτου, υπό τους ήχους του «Born to Be Wild» των Steppenwolf.

Διαβάστε ακόμη: O Πάολο Σορεντίνο σκηνοθετεί τον Κλάιβ Οουεν σε ένα μικρού μήκους για την Campari

Easy Driver ad 607

Το διαφημιστικό γυρίστηκε ειδικά για το προσεχές Super Bowl, όπου θα προβληθεί μια βερσιόν 30 δευτερολέπτων, ωστόσο το πλήρες βίντεο του ενός λεπτού κυκλοφόρησε ήδη στο διαδίκτυο.

Με τον τίτλο... «Easy Driver», τον Πίτερ Φόντα ως πρωταγωνιστή, το συγκεκριμένο τραγούδι να παίζει στο juke box και την αφίσα του «Ξέγνοιαστου Καβαλάρη» κάπου στο φόντο, το βίντεο των Κοέν είναι ένας πέρα από πασιφανής φόρος τιμής στην ταινία του Ντένις Χόπερ, έστω κι αν εύκολα θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς ότι χάνει εντελώς το πνεύμα της: Εκεί που ο «Ξένοιαστος Καβαλάρης» υπήρξε στην εποχή του η επιτομή της αντίδρασης απέναντι στο κατεστημένο, καταλήγει τώρα να αποτελεί την προσωποποίησή του, οδηγώντας ένα πανάκριβο αμάξι.

Ας είναι... Οπως και να ‘χει μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη