Buzz

O Πάολο Σορεντίνο σκηνοθετεί τον Κλάιβ Οουεν σε ένα μικρού μήκους για την Campari

στα 10

Και ο Τέρενς Μάλικ γυρίζει διαφημιστικό αρώματος με την Αντζελίνα Τζολί. Κάπως πρέπει να πληρώσουν και οι auteurs τα χρέη τους!

O Πάολο Σορεντίνο σκηνοθετεί τον Κλάιβ Οουεν σε ένα μικρού μήκους για την Campari

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ σκηνοθέτησε ένα μικρού μήκους για την Prada. Ο Σπάικ Τζόουνς για την Kenzo. Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και ο Μπαζ Λούρμαν το έριξαν στα αρώματα. Ακόμα κι ο Ντέιβιντ Λιντς δεν αντιστάθηκε στις σειρήνες της διαφήμισης, με αναμενόμενα σουρεαλιστικά αποτελέσματα.

Και ο κατάλογος των αναγνωρισμένων σκηνοθετών που προσέφεραν το ταλέντο τους και το κύρος τους στην υπηρεσία της διαφήμισης μοιάζει να μην έχει τέλος. Στην καλύτερη περίπτωση, το αποτέλεσμα αξιοποιεί στο έπακρο τις στυλιστικές τους εμμονές χωρίς το άγχος ενός δομημένου σεναρίου, ωστόσο οι λόγοι είναι σαφέστατα οικονομικοί, καθώς ακόμα και οι πιο καταξιωμένοι δημιουργοί κάπως πρέπει να βγάλουν τα προς το ζειν για να αφοσιωθούν με άνεση σε πιο καλλιτεχνικά και προσωπικά πρότζεκτ, ενώ ταυτόχρονα εκμεταλλεύονται την περίσταση για ένα ανάλαφρο διάλειμμα από τις πιο απαιτητικές δουλειές τους– με το αζημίωτο φυσικά!

Διαβάστε: Ο Πάολο Σορεντίνο εγκαταλείπει την ταινία για τον Μπερλουσκόνι γιατί είναι... μπέρδεμα

Killer in Red 607

Κάπως έτσι και ο Πάολο Σορεντίνο, αφού έβαλε τον Τζουντ Λο σε ρόλο ποντίφικα, αποφάσισε να μετατρέψει τον Κλάιβ Οουεν σε cool barman για τις ανάγκες ενός προωθητικού μικρού μήκους για λογαριασμό του Campari, το οποίο αν μη τι άλλο, με 13 λεπτά διάρκεια, διαθέτει μια κάποια ιστορία και –φυσικά– περίσσιο από το χαρακτηριστικό στυλ πολυτελούς παρακμής του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη.

Την ίδια στιγμή, η Le Figaro ανακοίνωσε πώς ο πολύς Τέρενς Μάλικ, ο οποίος διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της αλλόκοτης καριέρας του, με δύο ταινίες να έχουν κυκλοφορήσει ήδη μέσα στο 2016 (τουλάχιστον στο εξωτερικό), μια καινούργια ήδη έτοιμη να περιμένει την πρεμιέρα της και άλλη μία να αναμένεται ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017, ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα διαφημιστικό αρώματος για την Guerlain, και μάλιστα με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.


Οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά από τις πρόσφατες δημιουργίες του, που ούτως ή άλλως θυμίζουν μεγάλου μήκους διαφημίσεις αρωμάτων, αλλά αυτά είναι απλά κακεντρέχειες!

Η καμπάνια αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Μάρτιο και αν μη τι άλλο είναι για καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα συγκεντρωθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μέχρι να δούμε την Αντζελίνα Τζολί να παραδίδεται στις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάλικ, μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω το φιλμ του Σορεντίνο με τίτλο «Killer in Red».


Διαβάστε ακόμη