Buzz

Ο ακούραστος Τέρενς Μάλικ ετοιμάζει (ναι, ακόμη) μια ταινία για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

στα 10

Ας τον σταματήσει κάποιος ή τουλάχιστον αφού κάνει και αυτήν την ταινία.

Ο ακούραστος Τέρενς Μάλικ ετοιμάζει (ναι, ακόμη) μια ταινία για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Περιμένοντας το «Voyage of Time» που ελπίζουμε να βγει στις αίθουσες και να μην έχει την τύχη του «To the Wonder» που βγήκε κατευθείαν σε DVD ή του «Knight of Cups» που η τύχη του αγνοείται σε σχέση με την ελληνική του διανομή και ενώ το «Weightless» θα σκάσει μύτη όπου να 'ναι σε κάποιο Φεστιβάλ, o Τέρενς Μάλικ συνεχίζει εκεί όπου όλοι οι άλλοι σταματούν...

Δείτε ακόμη: Δύο σκηνές από το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ σε φέρνουν πιο κοντά στο διάστημα (μέσα σου)!

Terence Malick Radegund

Αντιμετωπίζοντας το γύρισμα των ταινιών ως ένα κόνσεπτ που δεν ολοκληρώνεται παρά μόνο όταν κυκλοφορούν ταυτόχρονα φωτογραφίες για τη μία ταινία, φήμες για μια δεύτερη και προβλέψεις για μια τρίτη, ο Τέρενς Μάλικ γίνεται πάλι «θέμα» με την ταινία «Radegund», ένα δράμα με φόντο το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που θα κυκλοφορήσει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) μέσα στο 2018.

Το φιλμ αφηγείται τη ζωή του Αυστριακού Φραντζ Τζαγκερστάτερ, ο οποίος αρνήθηκε να πολεμήσει, εκτελέστηκε στα 36 του χρόνια, ανακηρύχθηκε επίσημα ως μάρτυρας και «ευλογήθηκε» απο την καθολική εκκλησία. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Ογκουστ Ντιλ του «Inglourious Basterds», ενώ μαζί του θα συμμετάσχουν στην ταινία (αναμένεται, ωστόσο, επίσημη επιβεβαίωση) ο Ουλριχ Μάτες, η Βαλερί Πάχνερ, ο Μπρούνο Γκαντζ, ο Ματίας Σχούναρτς και ο Γιούργκεν Πρόχνοφ.

August Diehl 607

Διαβάστε ακόμη: