Buzz

Δύο σκηνές από το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ σε φέρνουν πιο κοντά στο διάστημα (μέσα σου)!

στα 10

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στη Βενετία, το φιλόδοξο «Ταξίδι στο Χρόνο» του Τέρενς Μάλικ αποκαλυπτει μερικά από τα μυστικά του (σύμπαντος).

Δύο σκηνές από το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ σε φέρνουν πιο κοντά στο διάστημα (μέσα σου)!

Η φωνή της Κέιτ Μπλάνσετ, η υπομονετική αφήγηση του Τέρενς Μάλικ, ψηφιακά εφέ που κρύβονται πίσω από την τελειότητά τους, μνήμες από το «Δέντρο της Ζωής» και όλα όσα χωρίζουν αυτό το ντοκιμαντέρ από τις καλύτερες στιγμές του National Geographic και του BBC.

Κάπως έτσι μπορείς να περιγράψεις τις δύο σκηνές από το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ που κυκλοφορούν μετά το εντυπωσιακό τρέιλερ (δείτε το εδώ), ακριβώς λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Διαφορετικά μπορείς να πιστέψεις στην επίσημη σύνοψη που λέει περίπου αυτά...

Διαβάστε ακόμη: Ο Μελ Γκίμπσον επιβιώνει στο Χόλιγουντ, αποθεώνεται στη Βενετία

Voyage of Time 607

Πρόκειται για έναν μοναδικό φιλμικό εορτασμό της ζωής και της ιστορίας του σύμπαντος, ένα ντοκιμαντέρ που θα μεταφέρει τους θεατές σ' ένα προσωπικό βιωματικό ταξίδι που θα ξεκινά από το Bing Bang, θα περνάει από την εποχή των δεινοσαύρων και θα καταλήγει στον σύγχρονο κόσμο... κι ακόμα πιο μακριά. Πρόκειται για ένα έργο ζωής του διάσημου εραστή της κινηματογραφικής εικόνας, Τέρενς Μάλικ, ένα πρότζεκτ για το οποίο δουλεύει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και θα αποτελέσει την πρώτη απόπειρα του σκηνοθέτη στο είδος του ντοκιμαντέρ.

Το «Voyage Of Time» είναι ένα κινηματογραφικό πανόραμα εικόνων που προκαλούν δέος και, με τον τρόπο που μόνο η τεχνολογία ΙΜΑΧ μπορεί να προσφέρει, υπόσχονται να προσγειώσουν το κοινό στην καρδιά των γεγονότων του Κόσμου με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε κανείς μας να βιώσει - τη γέννηση των αστεριών, την έκρηξη και το σχηματισμών γαλαξίων και πλανητών, τις πρώτες μορφές ζωής στη Γη, την πορεία του ανθρώπου.

Ετοιμαστείτε για μία κοσμογονική εμπειρία - έναν ύμνο για τον θρίαμβο της φύσης, της ζωής και της επιστήμης, τον οποίο ο Μάλικ αποτυπώνει στο πιο πρωτότυπο κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ που έχουμε δει ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: H νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ λέγεται «Weightless»

Voyage of Time 607

Δείτε εδώ τις δύο σκηνές από το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ:



Διαβάστε ακόμη:

voyage of time poster 607