Buzz

Οι πρώτες εικόνες από το «Voyage Of Time» του Τέρενς Μάλικ είναι... κοσμογονικές!

στα 10

Το μεγαλόπνοο ντοκιμαντέρ «Voyage Of Time» για τη γέννηση του σύμπαντος, που ο Τέρενς Μάλικ δουλεύει εδώ και χρόνια, είναι έτοιμο. Δείτε το πρώτο τρέιλερ και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε το ταξίδι.

Οι πρώτες εικόνες από το «Voyage Of Time» του Τέρενς Μάλικ είναι... κοσμογονικές!

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας παραγωγής Wild Bunch το ντοκιμαντέρ που ο Τέρενς Μάλικ δουλεύει εδώ και χρόνια, το «Voyage Of Time», είναι έτοιμο: μεγαλόπνοο και φιλόδοξο, θα αφορά στην ιστορική έρευνα της γέννησης του σύμπαντος, και τη σχέση χρόνου και κόσμου. To «Voyage of Time» ξεκίνησε ως ιδέα ταυτόχρονα με τα γυρίσματα του «Δέντρου της Ζωής» και στην πραγματικότητα θα αποτελούσε ένα συνοδευτικό ντοκιμαντέρ του φιλμ, το οποίο όπως φυσικά συμβαίνει με όλες τις ταινίες του Τέρενς Μάλικ δεν είχε ακόμη προκαθορισμένη μορφή ή διάρκεια.

Πίσω στο 2013, φήμες ήθελαν τον Μάλικ να επαναφέρει ένα παλιό του σχέδιο με τίτλο «Q» που αφορούσε την αρχή του σύμπαντος, το οποίο είχε ξεκινήσει γυρίσματα στα τέλη της δεκαετίας του '70 αλλά μετά από μερικές ημέρες γύρισμα και 1 εκατομμύριο δολάρια που τότε είχε δώσει η Paramount σταμάτησε για πάντα. Αλλες φήμες ήθελαν το «Voyage of Time» να είναι το ίδιο πρότζεκτ με το φημολογούμενο οκτάωρο director's cut του «Δέντρου της Ζωής» που επίσης ανακοινώθηκε μετά το θρίαμβο της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών.

Το μόνο επιβεβαιωμένο: το πρότζεκτ θα έχει δύο εκδοχές - μία 40λεπτη IMAX βερσιόν, την οποία θα αφηγείται ο Μπραντ Πιτ, και μία 90λεπτη, director's cut, που θα αφηγείται η Κέιτ Μπλάνσετ.

Δείτε κι αυτό: Ενα βλέμμα στο σύμπαν με τις πρώτες εικόνες από το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ

Voyage of Time 607

Σήμερα ανακοινώθηκε η επίσημη σύνοψη της ταινίας και κυκλοφόρησε και το πόστερ της. Το ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει το γύρο των φεστιβάλ πριν ανοίξει κανονικά στις αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου.

Διαβάστε τη σύνοψη:

Πρόκειται για έναν μοναδικό φιλμικό εορτασμό της ζωής και της ιστορίας του σύμπαντος, ένα ντοκιμαντέρ που θα μεταφέρει τους θεατές σ' ένα προσωπικό βιωματικό ταξίδι που θα ξεκινά από το Bing Bang, θα περνάει από την εποχή των δεινοσαύρων και θα καταλήγει στο σύγχρονο κόσμο... κι ακόμα πιο μακριά. Πρόκειται για ένα έργο ζωής του διάσημου εραστή της κινηματογραφικής εικόνας Τέρενς Μάλικ, ένα πρότζεκτ για το οποίο δουλεύει σχεδόν 4 δεκαετίες και θα αποτελέσει την πρώτη απόπειρα του σκηνοθέτη στο είδος του ντοκιμαντέρ.

voyage of time poster 607

Το «Voyage Of Time» είναι κινηματογραφικό πανόραμα εικόνων που προκαλούν δέος και, με τον τρόπο που μόνο η τεχνολογία ΙΜΑΧ μπορεί να προσφέρει, υπόσχονται να προσγειώσουν το κοινό στην καρδιά των γεγονότων του Κόσμου με έναν τρόπο που δε θα μπορούσε κανείς μας να βιώσει - τη γέννηση των αστεριών, την έκρηξη και το σχηματισμών γαλαξίων και πλανητών, τις πρώτες μορφές ζωής στη Γη, την πορεία του ανθρώπου.

Ετοιμαστείτε για μία κοσμογονική εμπειρία - έναν ύμνο για τον θρίαμβο της φύσης, της ζωής και της επιστήμης, τον οποίο ο Μάλικ αποτυπώνει στο πιο πρωτότυπο κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ που έχουμε δει ποτέ.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «Voyage of Time», πιο μεγαλόπνοο και από τη δημιουργία του σύμπαντός ένα πράγμα:


Διαβάστε ακόμη: