Buzz

Πώς το reboot του «Ghostbusters» κατέχει ήδη το ρεκόρ του πιο μισητού τρέιλερ στην ιστορία του YouTube

στα 10

Δεν είναι το χειρότερο τρέιλερ που έχετε δει ποτέ. Γιατί τότε το μισεί τόσο πολύ ο κόσμος;

Πώς το reboot του «Ghostbusters» κατέχει ήδη το ρεκόρ του πιο μισητού τρέιλερ στην ιστορία του YouTube

To τρέιλερ του θηλυκου «Ghostbusters» κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου για να διχάσει ήδη μέσα στις πρώτες 24 ώρες της προβολής του με 24 εκατομμύρια προβολές μόνο στο YouTube, 60 εκατομμύρια προβολές στα social media και έναν αριθμό από dislikes που ξεπέρασαν τα likes, κόντρα στις προβλέψεις για ένα σίγουρο χιτ, βασισμένο στις τεράστιες επιτυχίες των ταινιών της δεκαετίας του '80, απλά αυτή τη φορά μόνο με γυναίκες.

Τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν με αφορμή τον χαρακτήρα που υποδύεται η Λέσλι Τζόουνς (η μοναδικη μαύρη της παρέας και η μοναδική που προέρχεται από εργατική οικογένεια), αλλά και με αφορμή την μη εκπροσώπηση στο καστ της ταινίας γυναικών άλλων εθνικοτήτων (Λατίνες, Ασιάτισσες) όπως, σύμφωνα με πολλούς, θα απαιτούσε η πολυσυλλεκτική εποχή μας.

Δείτε ακόμη: Αυτό ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβηκε ποτέ στο YouTube το 2005

Ghostbusters 607

Τα αστεία κορίτσια που απαρτίζουν το «Ghostbuster», όλα με προϋπηρεσία στο «Saturday Night Live», και κυνηγούν φαντάσματα στη σύγχρονη Αμερική είναι οι Κρίστεν Γουίιγκ, η Μελίσα ΜακΚάρθι (είχε δηλώσει: «Η ιδέα μου φαίνεται τρομακτική, γιατί αναμετριέσαι με μια μυθική ταινία, αλλά θα δεχόμουν στη στιγμή»), η Κέιτ ΜακΚίνον και η Λέσλι Τζόουνς. Τα σκηνοθετεί ο Πολ Φιγκ (αμέσως μετά το «Spy»), που γράφει και το σενάριο και σε παραγωγή του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Ghostbusters».

Παρά τα παραπάνω εχέγγυα όμως, οι οιωνοί για την ταινία είναι μάλλον δυσάρεστοι. Το τρέιλερ της ταινίας βρίσκεται μέσα στα 25 πιο μισητά βίντεο του YouTube και είναι το μοναδικό τρέιλερ ταινίας που βρίσκεται μέσα στη λίστα (η οποία κατά τ' άλλα μονοπωλείται από τον Τζάστιν Μπίμπερ), δημιουργώντας φυσικά θόρυβο γύρω από την ταινία, αλλά και αγωνία για το αν αυτή η αρνητική δημοσιότητα θα φανεί και στις επιδόσεις της ταινίας στα ταμεία.

Ας συνυπολογιστεί εδώ, βέβαια και η «μιμητική» που πιάνει τον κόσμο - είμαστε σίγουροι πως πολλοί υπέκυψαν στη μόδα του dislike και το έκαναν επειδή το έκαναν και οι άλλοι, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί αδικαιολόγητα το.. μίσος προς το τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ινγκμαρ Μπέργκμαν έβλεπε...«Ghostbusters»!

Ghostbusters 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Ghostbusters