Buzz

To νέο «Matrix» έχει τίτλο «Matrix Resurrections»

στα 10

Η αποκάλυψη έγινε χτες στο CinemaCon μαζί με ένα πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

To νέο «Matrix» έχει τίτλο «Matrix Resurrections»

Χτες Τρίτη στο CinemaCon η Warner αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της νέα ταινία «Matrix» και μαζί με αυτό επιβεβαίωσε και τον τίτλο της, ο οποίος θα είναι «Matrix Resurrections».

Αν και το τρέιλερ δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο κοινό, το Deadline έχει μια περιγραφή του. Ακολουθούν spoilers.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Matrix» η Σάλμα Χάγιεκ;

Matrix

Οπως αναφέρει το τρέιλερ ξεκινάει με τον Νίο να μιλάει σε έναν ψυχολόγο, τον οποίο ερμηνεύει ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, σε ένα μελλοντικό Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος του δίνει να παίρνει καθημερινά δυο μπλε χάπια τη μέρα. «Είμαι τρελός;» ρωτάει ο Νίο τον ψυχολόγο και αυτός απαντά «δεν χρησιμοποιούμε την λέξη αυτή εδώ.»

Ο Νίο μετά συναντά την Τρίνιτι σε ένα καφέ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες, με την Τρίνιτι να τον ρωτά «έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;»

Αργότερα ένας χαρακτήρας, ο οποίος φαίνεται πως είναι μια νεαρή εκδοχή του Μορφέα, λέει στον Νίο πως «ήρθε η ώρα να πετάξεις» και του δίνει ένα κόκκινο χάπι. Τότε μπαίνει και το τραγούδι «White Rabbit» των Jefferson Airplane και αρχίζει ένα μοντάζ με τις σκηνές δράσης και ακροβατικά που ταιριάζουν σε μια ταινία «Matrix», ανάμεσά τους και τον Νίο να ελέγχει έναν πύραυλο με τηλεκίνηση.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ (τον συγγραφέα του «Cloud Atlas»), και μαζί με τους Ριβς και Μος θα πρωταγωνιστήσουν και οι Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Τζέσικα Χένγουικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Τζόναθαν Γκροφ. Το «Matrix 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: