Buzz

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του «Matrix 4»

στα 10

Ο Νίο επιστρέφει και δεν είναι όπως τον θυμόμαστε.

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του «Matrix 4»

Μπορεί να έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που μπήκαμε στον υπέροχο ψηφιακό κόσμο του «Matrix» και από ότι φαίνεται οι, Κιάνου Ριβς, Κάρι-Αν Μος και η Λάνα Γουατσόφσκι είναι έτοιμοι να τον ξαναεπισκεφτούν. Τα γυρίσματα του «Matrix 4» ξεκίνησαν ήδη στην Τσάιναταουν του Σαν Φρανσίσκο και άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμα: O Τζόναθαν Γκροφ μπαίνει στην πρίζα του «Matrix 4»

Μόνο που ο Κιάνου Ριβς δεν μοιάζει καθόλου με τον Νίο που έχουμε αγαπήσει, αφήνοντας μούσι και χωρίς τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, δείχνοντας έτσι περισσότερο σαν να γυρίζει ταινία του «John Wick» παρά το σίκουελ του «Matrix». Τι μπορεί αυτό να σημαίνει για το «Matrix 4»; Τα πάντα γύρω από το σενάριο του σίκουελ παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό στην Warner και από ότι φαίνεται λεπτομέρειες για την πλοκή θα αργήσουν να βγουν στην επιφάνεια.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ (τον συγγραφέα του «Cloud Atlas»), και μαζί με τους Ριβς και Μος θα πρωταγωνιστήσουν και οι Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Τζέσικα Χένγουικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Τζόναθαν Γκροφ. Το «Matrix 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Μαΐου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Είκοσι χρόνια μετά, είστε έτοιμοι να ξαναμπείτε στο «Matrix»;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matrix stars Keanu Reeves and Carrie-Anne Moss were spotted in Chinatown today as they filmed scenes for the upcoming sequel (📷: @peacepandaz) #thematrix #matrix4 #keanureeves #carrieannemoss #sanfrancisco #sf #chinatown #houseofnanking #filmset #sequel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Francisco Examiner (@sfexaminer) στις