Buzz

O Τζόναθαν Γκροφ μπαίνει στην πρίζα του «Matrix 4»

στα 10

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον ρόλο τον οποίο θα παίξει, αλλά σίγουρα θέλουμε πολύ να τον δούμε στο πολυαναμενόμενο σίκουελ.

O Τζόναθαν Γκροφ μπαίνει στην πρίζα του «Matrix 4»

Μετά τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, ενας ακόμα ηθοποιός ετοιμάζεται να μπει στη μπρίζα και να ταξιδέψει στο καινούργιο Matrix. To Collider αναφέρει πως ο Τζόναθαν Γκροφ θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ σε σκηνοθεσία της Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ (τον συγγραφέα του «Cloud Atlas»), και θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Κιάνου Ριβς, Κάρι-Αν Μος, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Τζέσικα Χένγουικ και φυσικά τον Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Διαβάστε ακόμα: Matrix: 20 χρόνια μετά αποκαλύπτεται ο μυστικός κώδικας των τίτλων

jonathan groff 607

Ποιον ρόλο θα αναλάβει; Φυσικά και δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν μιας και η Warner Bros κράτα για άλλη μια φορά τα χαρτιά της κλειστά. Πάντως ο Γκροφ έχει αποδείξει πως πέρα από τις φωνητικές του ικανότητες στο «Ψυχρά και Ανάποδα» και σε αρκετά μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, μπορεί να παίξει και σκοτεινούς, με αρκετά πιο ήπιους τόνους, χαρακτήρες όπως έκανε και στο «Mindhunter» του Netflix, κάτι που ίσως τον κάνει να ταιριάξει τέλεια στον κόσμο του Matrix.

Σύμφωνα πάντως με την Γουατσόφσκι αυτή την φορά θέλει το καστ να είναι «πιο ποικιλόμορφο και πιο αντιπροσωπευτικό» όσο αφορά και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, κάνοντας τον Γκροφ, ο οποίος έγινε αρκετά γνωστός από την σειρά του HBO «Looking», να αποτελεί τον δεύτερο ανοιχτά γκέι ηθοποιό (μετά τον Νιλ Πάτρικ Χάρις) που θα πρωταγωνιστήσει στη ταινία. Τι θα σημαίνει αυτό για το σενάριο του «Matrix 4»; Από ότι φαίνεται θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε κάτι παραπάνω μιας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2020 με την ταινία να κυκλοφορεί στις αίθουσες το 2021.

Διαβάστε περισσότερα: