Buzz

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις στο «Matrix 4»

στα 10

...για έναν μυστηριώδη ρόλο που το στούντιο δε θέλει να αποκαλύψει. ΟΚ, τσιμπήσαμε.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις στο «Matrix 4»

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις είναι ένας ηθοποιός με πολυσχιδή γκάμα. Αυτό το έχει αποδείξει τηλεοπτικά (από το «How I Met Your Mother» μέχρι το «American Horror Story»), κινηματογραφικά (από τα «Μuppets» και τα «Smurfs» μέχρι το «Gone Girl») και θεατρικά (από το «Sweeney Todd» μέχρι τον «Hedwig»).

Οταν διαβάζεις λοιπόν ότι ενώνει δυνάμεις με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι-Αν Μος για το 3ο σίκουελ του «Matrix» δεν παραξενεύεσαι, αλλά εξάπτεται η περιέργειά σου.

Τι ρόλο θα αναλάβει άραγε; Μέχρι στιγμής, η Warner Bros. κρατά τα χαρτιά της κλειστά.

Διαβάστε επίσης: Matrix: 20 χρόνια μετά αποκαλύπτεται ο μυστικός κώδικας των τίτλων

Matrix

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η Λάνα Γουατσόφσκι επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα συμπληρώσει και ο Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν («Aquaman») με έναν κεντρικό ρόλο, που κι αυτός παραμένει αδιευκρίνιστος. Οι φήμες πάντως τον θέλουν να είναι ο νεαρός Μορφέας, καθώς ακούγεται ότι η υπόθεση μπορεί να πηγαίνει μπρος/πίσω στον sci-fi χρόνο. Ολα αυτά όμως είναι μόνο υποθέσεις.

Οχι, η Warner Bros. δε θέλει να αποκαλύψει τίποτα ακόμα για αυτή την αναπάντεχη αναβίωση του Matrix μύθου 20 χρόνια μετά.

Και θα περιμένουμε πολύ, καθώς η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 2020, οπότε η ταινία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν την εκπνοή του 2021.

Διαβάστε περισσότερα: