Buzz

O Μάρτιν Σκορσέζε έστειλε ένα συγχαρητήριο γράμμα στον Μπονγκ Τζουν-χο μετά τον οσκαρικό του θρίαμβο

στα 10

«Τα πήγες περίφημα. Τώρα ξεκουράσου» φαίνεται πως έγραψε ο Σκορσέζε στον Μπονγκ Τζουν-χο.

O Μάρτιν Σκορσέζε έστειλε ένα συγχαρητήριο γράμμα στον Μπονγκ Τζουν-χο μετά τον οσκαρικό του θρίαμβο

Ο Μπονγκ Τζουν-χο έγραψε ιστορία φέτος στα Οσκαρ με την ταινία του «Παράσιτα», κερδίζοντας τέσσερα βραβεία, ανάμεσά τους και εκείνο της Καλύτερης Ταινίας. Ισως τίποτα δεν θα κατάφερνε να ξεπεράσει την χαρά που ένιωσε μετά από όλο αυτό, εάν ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν του έστελνε ένα γράμμα εκφράζοντάς του τα θερμά του συγχαρητήρια. Ισως...

Αυτό αποκάλυψε ο Τζουν-χο σε μια συνέντευξη τύπου πίσω στην πατρίδα του τη Νότια Κορέα, λέγοντας πως «έλαβα ένα γράμμα από τον Μάρτιν Σκορσέζε. Αν και δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι γράφει στο γράμμα, γιατί πρόκειται για κάτι το αρκετά προσωπικό, προς το τέλος έγραψε “τα πήγες περίφημα. Τώρα ξεκουράσου. Αλλά μην ξεκουραστείς για πολύ καιρό.” Συνέχισε γράφοντας πως ο ίδιος και άλλοι σκηνοθέτες ανυπομονούν για τη νέα μου ταινία.»

Διαβάστε ακόμα: Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Και όλα αυτά τα λέει έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Εξάλλου ο Σκορσέζε είναι το ίνδαλμά του, πράγμα που ο Κορεάτης σημειώνει με κάθε πρώτη ευκαιρία. Οπως και στα Οσκαρ, κατά την διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του για το βραβείο Σκηνοθεσίας, όπου ανέφερε μια ατάκα του Μάρτιν Σκορσέζε λέγοντας πως «το πιο προσωπικό είναι και το πιο δημιουργικό», με αποτέλεσμα ο Σκορσέζε να σηκωθεί όρθιος και να τον χειροκροτεί.

Ο Μπονγκ Τζουν-χο μπορεί να μην έχει αναφέρει τίποτα για το ποια είναι η επόμενή του ταινία, μιας και ασχολείται για την ώρα με την τηλεοπτική μεταφορά της οσκαρικής του ταινίας «Παράσιτα» στο HBO Max, αλλά ο Μάρτιν Σκορσέζε ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία με τίτλο «Flower Moon» θα είναι γουέστερν και μάλιστα με ένα εξαιρετικό καστ.

Διαβάστε ακόμα: