Buzz

Τα πατατάκια από τα «Παράσιτα» είναι το success story των ημερών

στα 10

Μια ισπανική εταιρεία τσιπς είδε τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται όταν το προϊον τους έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία του Μπονγκ Τζουν χο.

Τα πατατάκια από τα «Παράσιτα» είναι το success story των ημερών

Τα Bonilla a la vista είναι μια ισπανική εταιρία που εδώ και έναν αιώνα παράγει τσούρος, σοκολάτες και πατατάκια τα οποία εξάγει ανάμεσα σε άλλες χώρες και στην Νότια Κορέα.

Εδω κι έναν περίπου μήνα, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Γαλίθια αντιλήφθηκαν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει, αφού οι παραγγελίες τους ανέβηκαν κατά 150% και το χαρακτηριστικό τους μεταλλικό κουτί άρχισε να εμφανίζεται όλο και συχνότερα στα social media.

Δείτε ακόμη: Τι σημαίνει ο θρίαμβος των «Παρασίτων» για τα Οσκαρ, το Χόλιγουντ και... το σινεμά;

Bonilla a la vista parasite 607

Ο λόγος της ξαφνικής αυτής δημοφιλίας, δεν ήταν άλλος από τα «Παράσιτα», αφού το κουτί με τα πατατάκια τους έκανε μια cameo εμφάνιση στην ταινία, όταν η οικογένεια Κιμ περνά ένα βράδυ στο σπίτι των Παρκ πίνοντας και τρώγοντας διάφορα σνακ στο πολυτελές τους σαλόνι.

Bonilla a la vista parasite 607

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δηλώνουν πως η εμφάνιση των τσιπς τους στο φιλμ ήταν κάτι που έγινε κατά τύχη αλλά φυσικά είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις αυξήσεις στις πωλήσεις τους ακόμη κι αν το ένα τρίτο των εξαγωγών τους στο εξωτερικό γινόταν ούτως ή άλλως στη Νότια Κορέα. Σημειωτέων το μεταλλικό κουτί των Bonilla a la vista κοστίζει 13 Ευρώ στην Ισπανία, ενώ στην Κορέα πωλούνται προς 23 Ευρώ.

Δείτε ακόμη: Μίκι Λι: ποια είναι η γυναίκα που έστειλε τα «Παράσιτα» στα Οσκαρ