Buzz

Leonardo for President (Ρούσβελτ)

στα 10

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ετοιμάζεται να ερμηνεύσει τον Θίοντορ Ρούσβελτ σε κινηματογραφική βιογραφία που θα γυρίσει ο... Μάρτιν Σκορσέζε για τον Αμερικανό Πρόεδρο;

Leonardo for President (Ρούσβελτ)

Πόσους πραγματικούς ήρωες και αντιήρωες της ιστορίας θα ερμηνεύσει αυτό το παιδί; Από τον «Aviator» Xάουαρντ Χιουζ, μέχρι τον Τζέι Εντγκαρντ Χούβερ του FBI, αλλά και πρόσφατα τον «Λύκο της Wall Street» Tζόρνταν Μπέλφορντ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει πολλές φορές επιχειρήσει να συναντήσει αληθινούς χαρακτήρες στις κινηματογραφικές τους βιογραφίες. Η είδηση σήμερα είναι ότι θα ξανασυνεργαστεί με τον Μάρτιν Σκορσέζε για να ζωντανέψουν έναν θρυλικό αμερικανό Πρόεδρο: τον Θίοντορ Ρούσβελτ.

«Ο Λεονάρντο έχει αρχίσει να το διαδίδει ήδη στους φιλικούς τους κύκλους» πληροφόρησε μία ανώνυμη πηγή την ιστοσελίδα RadarOnline. «Εφόσον ο ''Λύκος'' αποδείχτηκε επιτυχημένο στοίχημα, τώρα μπορούν να πείσουν το στούντιο για κάτι τέτοιο..»

Το «μπορούν» αναφέρεται στον Μάρτιν Σκορσέζε (διαβάστε το ρεπορτάζ του Flix για την επίσκεψη Σκορσέζε στην Berlinale 2014), ο οποίος φημολογείται ότι θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα του πρότζεκτ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δυο τους είχαν ξαναπροτείνει την ιδέα πριν από μία δεκαετία σε παραγωγούς, αλλά οι διαπραγματεύσεις είχαν αποτύχει.

«Ομως ο Ντι Κάπριο είπε ''ή τώρα, ή ποτέ'' και πίεσε όσο η οσκαρική φόρα του Λύκου μετράει ακόμα» γράφει το RadarOnline και ανακυκλώνει η Daily Mail.

H ταινία θα βασίζεται στη βραβευμένη με Πούλιτζερ βιογραφία που έγραψε ο Εντμουντ Μόρις κι έχει τίτλο «The Rise of Theodore Roosevelt» και θα ακολουθεί τη ζωή του Ρούσβελτ από την παιδική του ηλικία μέχρι την άνοδο στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Μπορεί και να τα πιστεύαμε όλα αυτά, αλλά υπάρχουν πολλά κενά στο ρεπορτάζ. Πρώτον, δεν υπάρχει στούντιο που θα του πρότεινε ο Σκορσέζε την ιδέα του Ρούσβελτ με πρωταγωνιστή τον ΝτιΚάπριο και θα περίμεναν τον «Λύκο της Wall Street» για να δώσουν το πράσινο φως. Δεύτερον, πριν από λίγο καιρό κυκλοφορούσαν κι άλλες φήμες. Οτι ο Λεονάρντο θα έπαιζε τον Πρόεδρο Γούντροου Γουίλσον σε μία κινηματογραφική βιογραφία βασισμένη στο best seller βιβλίο του Α. Σκοτ Μπεργκ, «Wilson». Μία ταινία για την οποία έχει κάνει και ο ίδιος δηλώσεις και μάλιστα σκοπεύει να κάνει και την παραγωγή. Αυτό μας φαίνεται πιο πιθανό. Διαβάστε περισσότερα.

Ολα τα υπόλοιπα περιμένουμε να να διασταυρωθούν. Γιατί, πόσους Προέδρους στη σειρά μπορεί να παίξει άνθρωπος;

Περισσότερος Λεονάρντο Ντι Κάπριο: