Buzz

Η μεγάλη καρδιά του Τζόνι «Τζακ Σπάροου» Ντεπ

στα 10

Η επίσκεψη του Τζόνι Ντεπ σε παιδική ογκολογική μονάδα νοσοκομείου της Αυστραλίας σκόρπισε χαμόγελα και συγκίνηση στους μικρούς ασθενείς που έπεσαν στην αγκαλιά του Τζακ Σπάροου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η μεγάλη καρδιά του Τζόνι «Τζακ Σπάροου» Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ διέκοψε για λίγο τα γυρίσματα του 4ου σίκουελ των Πειρατών, «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», αλλά δεν έβγαλε τη στολή του Τζακ Σπάροου. Τη φόρεσε με όλα της τα γκάτζετς, το μέικ απ, το περπάτημα και τον αστείο λόγο και επισκέφθηκε την παιδική ογκολογική πτέρυγα του νοσοκομείου Lady Cilento Children’s Hospital στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας για να προσφέρει λίγες στιγμές χαράς στους μικρούς ασθενείς.

Διαβάστε ακόμα: «Πειρατές της Καραϊβικής 5»: ο Τζόνι Ντεπ τραυματίστηκε και τα γυρίσματα καθυστερούν

Johnny Depp as  Jack Sparrow at a Children’s Hospital Australia 607

Johnny Depp as  Jack Sparrow at a Children’s Hospital Australia 607 2

Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Στίβεν Γκράχαμ (που αποτελεί το sidekick «Scrum» διδυμό του) ο Ντεπ συμφώνησε να πάρει μέρος σε μία έκπληξη που διοργάνωσε το «Juice TV» σε μία μικρή ασθενή που παλεύει για δεύτερη φορά τον καρκίνο στο κεφάλι. Ετσι ο «Τζακ Σπάροου» ξάφνιασε την πιτσιρίκα αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια της πτέρυγας, αφιερώνοντας, όπως θα δείτε και στο βίντεο, αρκετό χρόνο για να μιλήσει μαζί τους, να τα κάνει να γελάσουν, να βγάλει φωτογραφίες και να τους χαρίσει αυτόγραφα, σημειώματα κουράγιου και... χρυσές πειρατικές λίρες.

Θυμηθείτε ακόμα: Ο «Iron Man» Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ χαρίζει σε ένα παιδί ένα αληθινό βιονικό χέρι

Johnny Depp as  Jack Sparrow at a Children’s Hospital Australia 607 3

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

.

.

Διαβάστε περισσότερα: