Buzz

O Τζόνι Ντεπ είναι τρομακτικός - οχι τόσο στην πραγματικότητα, αλλά στο τρέιλερ του «Black Mass»

στα 10

Εχοντας βιώσει μια από τις μεγαλύτερες πτώσεις δημοτικότητας των τελευταίων χρόνων, ο Τζόνι Ντεπ ευελπιστεί να επανακάμψει με μια τρομακτική μεταμόρφωση στο «Black Mass» του Σκοτ Kούπερ.

O Τζόνι Ντεπ είναι τρομακτικός - οχι τόσο στην πραγματικότητα, αλλά στο τρέιλερ του «Black Mass»

Εχοντας γίνει απίστευτα δύσπιστοι απέναντι στον Τζόνι Ντεπ, κάτι μας λέει να κρατάμε μικρό καλάθι ακόμη και όταν βλέπουμε ένα τρέιλερ σαν αυτό του «Black Mass», όπου ο Ντεπ εκτός του ότι είναι αγνώριστος, μοιάζει πραγματικά τρομακτικός στο ρόλο του διάσημου μαφιόζου Γουάιτι Μπούλγκερ, του πιο διαβοήτου εγκληματία της Νότιας Βοστόνης και, ανάμεσα σε άλλα, έμπνευση για το ρόλο του Τζακ Νίκολσον στο «The Departed» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το φιλμ, που διαδραματίζεται στα 70s, αφηγείται την ιστορία του πώς ο Μπούλγκερ έμεινε στην κορυφή της εγκληματικής ζωής της Βοστόνη για δεκαετίες με τη βοήθεια του FBI. Μισθωμένος ως πληροφοριοδότης για τις δράσεις της οικογένειας Πατριάρκα, ο Μπούλγκερ φρόντισε να καλύψει το κενό που άφησε η σύλληψη των μελών της για να γίνει ο αρχιμαφιόζος της περιοχής. Τo FBI κάλυπτε τις ενέργειές του - συμπεριλαμβανομένων και αρκετών φόνων, ενώ όταν η κυβέρνηση εξέδωσε ένταλμα συλληψής του το 1994, ο Μπούλγκερ φυγαδεύτηκε και έμεινε ελεύθερος για 16 χρόνια μέχρι τον εντοπισμό του στη Σάντα Μόνικα το 2011.

Black Mass 607

Το «Black Mass» σκηνοθετεί ο Σκοτ Κούπερ (με εύσημα το «Crazy Heart» που χάρισε στον Τζεφ Μπρίτζες το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και το «Out of Furnace» με τον Κρίστιαν Μπέιλ), ενώ μαζί με τον Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστούν ο Κέβιν Μπέικον, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Τζόελ Ετζερτον, η Σιένα Μίλερ και η Ντακότα Τζόνσον.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Black Mass» με προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες της Αμερικής το Σεπτέμβριο του 2015:


Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του «Black Mass» που επιβεβαιώνει πως μιλάμε πραγματικά για μια «επιστροφή» του Τζόνι Ντεπ:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: