Industry

«Πειρατές της Καραϊβικής 5»: ο Τζόνι Ντεπ τραυματίστηκε και τα γυρίσματα καθυστερούν

στα 10

Aσχημα τα νέα: ο τραυματισμός του Τζόνι Ντεπ στις αρχές του μήνα ήταν λίγο σοβαρότερος από όσο ήλπιζαν οι παραγωγοί των Πειρατών της Καραϊβικής. Χωρίς Τζακ Σπάροου γυρίσματα δε γίνονται, οπότε προς το παρόν το πειρατικό έχει μείνει στο λιμάνι.

 «Πειρατές της Καραϊβικής 5»: ο Τζόνι Ντεπ τραυματίστηκε και τα γυρίσματα καθυστερούν

Update 22 Απριλίου Επειδή ο παραγωγός της ταινίας, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, δεν πισωπατά με ατυχήματα και απρόοπτα, ανέβασε ήδη σήμερα την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από το «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» στο twitter του. Δείτε το tweet και τη φωτογραφία στο τέλος του κειμένου.

Περαστικά Τζακ Σπάροου! Μπορεί ο θρυλικός πειρατής να είναι ένας μικρός θεούλης, αλλά ο άνθρωπος που τον ερμηνεύει παραμένει θνητός. Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ο Τζόνι Ντεπ τραυματίστηκε στο χέρι (οι πηγές λένε off set κι όχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων) και χρειάστηκε να επιστρέψει από την Αυστραλία για να χειρουργηθεί. Τότε οι παραγωγοί διαβεβαίωναν ότι πρόκειται για μικροτραυματισμό και δε θα καθυστερήσουν τα γυρίσματα ή η προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας (7 Ιουλίου του 2017).

Ομως σήμερα μαθαίνουμε ότι έχουν πέσει έξω στους υπολογισμούς τους. Τα γυρίσματα σταμάτησαν καθώς η ανάρρωση του Ντεπ δεν είναι όσο ταχεία είχαν αρχικά πιστέψει. Η παραγωγή τώρα ενημερώνει ότι το διάλειμμα των γυρισμάτων θα έχει διπλή (!) χρονική διάρκεια και αυτό θα φέρει γενικότερες καθυστερήσεις.

Ο Ντεπ δε θα επιστρέψει λοιπόν στις 15 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη η επανεκκίνηση των γυρισμάτων. Η λάμα που τοποθετήθηκε στο σπασμένο του κόκκαλο απαιτεί περισσότερη ακινησία και φυσιοθεραπεία πριν του δοθεί το ΟΚ για να ξεκινήσει τις πειρατικές του ξιφομαχίες.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα της ταινίας να αναστέλλεται επίσης; Χριστούγεννα του 2017; Θα δείξει.

Πάντως οι 5οι Πειρατές μοιάζουν καταραμένοι: αν θυμάστε, αυτή είναι η δεύτερη διακοπή μετά τους τυφώνες που ανάγκασαν την παραγωγή να σταματήσει το Φεβρουάριο.

Με την αφορμή αυτή να σας πούμε ότι διαβάζουμε πως ο Χάρισον Φορντ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από το τραυματισμό του με την πτώση του αεροπλάνου του. Ο Χάρισον Φορντ έπεσε με το αεροπλάνο – αλλά σώθηκε γιατί είναι φοβερός πιλότος!

Διαβάστε περισσότερα:

Update 22 Απριλίου Επειδή ο παραγωγός της ταινίας, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, δεν πισωπατά με ατυχήματα και απρόοπτα, ανέβασε ήδη σήμερα την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από το «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» στο twitter του. Δείτε την εδώ: