Buzz

Oι White Walkers πίνουν το δικό τους Johnny Walker

στα 10

Winter is coming. Βγάλε ένα White Walker από την κατάψυξη...

Oι White Walkers πίνουν το δικό τους Johnny Walker

Θυμάστε την «King in the North»; Την καινούργια μπύρα της ζυθοποιίας Ommegang, εμπνευσμένη από τον Τζον Σνόου και με την στάμπα έγκρισης του ΗΒΟ; Τώρα οι φανς του «Game of Thrones» θα μπορούν να απολαμβάνουν αντίστοιχα και το δικό τους ουίσκι. Το Johnnie Walker παρουσίασε ένα συλλεκτικό, σκοτσέζικο ουίσκι που παίζει με τη «συνωνυμία»: το J Walker των... White Walkers.

To «White Walker» λοιπόν θα είναι μία μίξη δύο single malts (με κάποιους τόνους καραμελωμένης ζάχαρης και βανίλιας) από τα αποστακτήρια των Cardhu και Clynelish, στη Βόρεια Σκωτία, και πρέπει να σερβίρεται εξαιρετικά παγωμένο.

Κι όχι μόνο αυτό: πρέπει να φυλάσσεται στην κατάψυξη, όπου το μελάνι εμβληματικό λευκό και μπλε μπουκάλι του λάμπει - όπως ακριβώς και τα τρομαχτικά μάτια των White Walkers στη σειρά.

Η ΗΒΟ έχει υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας για συσκευασίες έτοιμες για δώρα Χριστουγέννων (μπορείτε να τα παραγγείλετε ήδη στο Amazon) και θα τα βρίσκετε επίσης σε επιλεκτικά μπαρ αεροδρομίων.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones»

johnnie walker launches white walker whisky 607

«Είμαστε πολύ περήφανοι που προσθέσαμε στις αποκλειστικές συλλογές μας αυτό το ουίσκι.» δήλωσε ο Νταν Σανμπορν, αντιπρόεδρος της DIAGEO. «Το Johnnie Walker είναι το Νο1 σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο και μόνο αυτό θα μπορούσε να συνεργαστεί με την ΗΒΟ και την Νο1 σειρά στον κόσμο, το «Game of Thrones», για να προσφέρει στους φανς, τώρα παραμονές του μεγάλου φινάλε, ένα τέτοιο συλλεκτικό δώρο...»

«Ξέραμε πολύ καλά ότι οι φανς μας ήθελαν ένα τέτοιο ουίσκι» πρόσθεσε κι ο Τζεφ Πίτερς της ΗΒΟ. «Μόλις είδαμε το όραμα της DIAGEO δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για να το δούμε να υλοποιείται - η ιδέα ήταν υπέροχη και το timing τέλειο!»

Διαβάστε περισσότερα