Buzz

O Τζον Κάμερον Μίτσελ επιστρέφει στον... Χέντγουικ!

στα 10

Αμέσως μετά τον Μάικλ Σ. Χολ που ανέλαβε τον κεντρικό ρόλο μετά τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο Χέντγουικ θα δει τον δημιουργό του να ανεβαίνει στη σκηνή σε μια παράσταση που δεν χάνεται ούτε με... τακούνια.

O Τζον Κάμερον Μίτσελ επιστρέφει στον... Χέντγουικ!

Δεκαεπτά χρόνια μετά την off-Broadway πρεμιέρα του «Hedwig and the Angry Inch», ο Τζον Κάμερον Μίτσελ θα ανέβει αυτή τη φορά στο Μπρόντγουεϊ για να υποδυθεί τον ομώνυμο ήρωα, ακριβώς όπως έκανε το 1998 και αργότερα, το 2001 στην κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου έργου του.

Με το τέλος των παραστάσεων που βρίσκουν τον Μάικ Σ. Χολ του «Dexter» να αντικαθιστά τον Νιλ Πάτρικ Χάρις που λάνσαρε τη νέα αυτή παράσταση του έργου, τη σκυτάλη παίρνει ο Τζον Κάμερον Μίτσελ για οκτώ εβδομάδες με εναρκτήρια ημερομηνία τις 21 Ιανουαρίου.

Hedwig and the Angry Inch 607 O Τζον Κάμερον Μίτσελ στην ταινία του 2001

O Μίτσελ - στα 51 του χρόνια σήμερα και με επόμενο κινηματογραφικό του πρότζεκτ το «How to Talk to Girls at Parties» του Νιλ Γκέιμαν - δήλωσε πως θα ξεκινήσει να δουλεύει με έναν γυμναστή προκειμένου να προσαρμόσει τις χορογραφίες του έργου στην ηλικία του: «15 χρόνια πριν με κούρασε τόσο που σχεδόν παράτησα την ηθοποιία. Αλλά σαν μια πρώην σύζυγος με λίφτινγκ με σαγήνευσε και είμαι πάλι πίσω.»

Δείτε εδώ ολόκληρη την παράσταση της πρώτης περιόδου του «Hedwig and the Angry Inch» με πρωταγωνιστή τον Τζον Κάμερον Μίτσελ:


Διαβάστε ακόμη: