Buzz

«Hedwig and the Angry Inch»: o Νιλ Πάτρικ Χάρις δίνει τη σκυτάλη στον Μάικλ Σ. Χολ

στα 10

Ο Μάικλ Σ. Χολ (ναι, ο πάλαι ποτέ τηλεοπτικός μας «Dexter») αναλαμβάνει κόντρα ρόλο στο Μπρόντγουεϊ: υποδεχθείτε τον νέο Hedwig και δείτε πρώτες εικόνες από την μεταμόρφωσή του.

«Hedwig and the Angry Inch»: o Νιλ Πάτρικ Χάρις δίνει τη σκυτάλη στον Μάικλ Σ. Χολ

Χθες, στο «The Lamb’s Club» της Νέας Υόρκης, έγινε η συνέντευξη Τύπου για τη νέα σεζόν του Μπρόντγουεϊ μιούζικαλ «Hedwig and the Angry Inch», όπου παρουσιάστηκε ο διάδοχος πρωταγωνιστής του: ο Μάικλ Σ. Χολ («Dexter») αναλαμβάνει να φορέσει τα ψηλά τακούνια, την ξανθιά περούκα και την «οργισμένη ίντσα» του «Hedwig» - έναν ρόλο που έκανε διάσημο ο δημιουργός του Τζον Κάμερον Μίτσελ στο θέατρο και το σινεμά, για να τον αναβιώσει με επιτυχία πέρσι ο Νιλ Πάτρικ Χάρις. Δείτε την performance αλλά και τη βράβευσή του στα Tony 2014 τον Αύγουστο, έτσι όπως τα μετέδωσε το Flix.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το υπερρεαλιστικό glam μιούζικαλ του Τζον Κάμερον Μίτσελ αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού με διχοτομημένη σεξουαλικότητα (η αποτυχημένη αλλαγή φύλου τον άφησε με μία «θυμωμένη» ίντσα σάρκας ανάμεσα στα σκέλια) που ζούσε στο διχοτομημένο Βερολίνο των 70ς κι ονειρευόταν ότι κάπου κάποτε θα γευτεί την ευτυχία ολόκληρη. Ο Μίτσελ μεταμορφώνει τον πόθο, την οργή, την τραγωδία του ήρωά του σε ηλεκτρισμένη μουσικοχορευτική γιορτή, λούζει τη σκηνή από τα φωτάκια και την ένταση ενός μαγικού συναυλιακού τροχόσπιτου και οδηγεί, κάθε βράδυ, τους θεατές να ξεσπούν σε αυθόρμητο sing along με τα μάτια υγρά.

.H κινηματογραφική μετάφορά του Hedwig and the Angry Inch

Μεγάλο στοίχημα λοιπόν. O 43χρονος Χολ αναλαμβάνει τον (κόντρα για το προφίλ του) ρόλο από τον Αντριου Ράνελς που πρωταγωνιστούσε στην παράσταση εδώ και λίγο μήνες. Στις πρώτες φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση, ο Χολ ποζάρει με (την βραβευμένη με Tony για το ρόλο του/της «Yitzhak») συμπρωταγωνίστριά του, Λίνα Χολ, τον σκηνοθέτη του Τζον Κάμερον Μίτσελ και τον μουσικό δημιουργό της παράστασης Στίβεν Τρασκ.

.O Νιλ Πάτρικ Χάρις στο ρόλο

Σήμερα όμως, οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πόστερ της παράστασης που μας δίνουν και πρώτη εικόνα για την μεταμόρφωση του Ντέξτερ Μόργκαν σε τρανσέξουαλ μουσική ντίβα.

Εντυπώσεις;

michael c hall HEDWIG2 607

michael c hall HEDWIG1 607