Buzz

O Τζον Κάμερον Μίτσελ ξέρει πως να μιλάει στα κορίτσια στα πάρτι!

στα 10

Πέντε χρόνια μετά το «Rabbit Hole», ο Τζον Κάμερον Μίτσελ επιστρέφει διασκευάζοντας το «How to Talk to Girls at Parties» του Νιλ Γκέιμαν.

O Τζον Κάμερον Μίτσελ ξέρει πως να μιλάει στα κορίτσια στα πάρτι!

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία του ταινία, το «Rabbit Hole» με την Νικόλ Κίντμαν, ο Τζον Κάμερον Μίτσελ, όμως, είναι με κάποιο τρόπο συνεχώς στην επικαιρότητα.

Είτε αυτό οφείλεται στην επιτυχημένη μεταφορά του «Hedwig and the Angry Inch» στο Μπρόντγουεϊ, είτε με τη συμμετοχή του ως ηθοποιός στο «Girls», είτε σκηνοθετώντας ένα επεισόδιο για το «Nurse Jackie» είτε τον πολυσυζητημένο πιλότο για το «Happyish» με πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν.

Τα τελευταία νέα γύρω από την κινηματογραφική του διαδρομή επιβεβαιώνουν πως η επόμενη ταινία του θα είναι η διασκευή του διηγήματος του Νιλ Γκέιμαν «How to Talk to Girls at Parties», το οποίο γράφτηκε το 2006 και ήταν υποψήφιο για το Hugo και το Lotus Award για το καλύτερο διήγημα της χρονιάς.

Το «How to Talk to Girls at Parties» αφηγείται την ιστορία δύο έφηβων αγοριών που πηγαίνουν σε ένα πάρτι στο Λονδίνο της δεκαετίας του '70 για να ανακαλύψουν πως τα κορίτσια είναι τελικά μια πολύ πιο δύσκολη υπόθεση απ' ότι φαντάζονταν ποτέ.

2

Για την αλά Τζον Κάμερον Μίτσελ εκδοχή του διηγήματος, η ιστορία θα επικεντρωθεί σε ένα από τα αγόρια, το οποίο χρησιμοποιεί τη μουσική και την τέχνη ως έξοδο κινδύνου από τη δύσκολη πανκ εφηβεία του, ενώ η Ελ Φάνινγκ που έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει θα υποδυθεί μια τουρίστρια που το σκάει από το γκρουπ με το οποίο έχει φτάσει στο Λονδίνο προκειμένου να ζήσει την πραγματική ζωή στα προάστια της πόλης.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το «How to Talk to Girls at Parties» στο επίσημο site του Νιλ Γκέιμαν, αναμένοντας με λαχτάρα τη διασκευή που θα του επιφυλάξει ο Τζον Κάμερον Μίτσελ.

Διαβάστε ακόμη: