Buzz

Θα είναι η Τζένιφερ Λόρενς μια από τους «Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο;

στα 10

Εντονες φήμες θέλουν τη Τζένιφερ Λόρενς να προστίθεται στο καστ του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο. Σιγά που θα την άφηνε...

Θα είναι η Τζένιφερ Λόρενς μια από τους «Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο;

Γνωρίζουμε ήδη πως το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο θα βγει στις αίθουσες το 2015, με το πρώτο του teaser (που δεν αποτελείται παρά από κάρτες) να παίζεται ήδη στις αμερικάνικες αίθουσες πριν από το «Sin City 2: A Dame to Kill For» των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ.

Τα γυρίσματα όμως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, αφού η παραγωγή συγκεντρώνει το καστ που καθώς όλα δείχνουν θα είναι διαφορετικό από αυτό που διάλεξε ο Ταραντίνο για τη ζωντανή ανάγνωση του σεναρίου τον περασμένο Απρίλιο και συμπεριλάμβανε τους Μπρους Ντερν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μάικλ Μάντσεν, Κερτ Ράσελ, Τζέιμς Ρέμαρ, Αμπερ Τάμπλιν, Γουόλτον Γκόγκινς και Ζόε Μπελ.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Τζένιφερ Λόρενς να αναλαμβάνει το μόνο γυναικείο ρόλο στη συμμορία των οκτώ, την Ντέζι Ντόμεργκιου που στη ζωντανή ανάγνωση του σεναρίου διάβασε η Αμπερ Τάμπλιν, ενώ ο άλλος γυναικείος ρόλος της ταινίας είναι αυτός της Six Horse Τζούντι που διάβασε η Ζόε Μπελ, πολύ μικρότερος σε διάρκεια και δραματουργική σημασία.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί ακόμη για τη συμμετοχή της Τζένιφερ Λόρενς στο «The Hateful Eight», που μοιάζει πραγματικά ιδανική στο σερί των επιτυχιών της 24χρονης σούπερ σταρ, η οποία για την ώρα έχει δεσμευθεί για το «Joy» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και το επερχόμενο «X-Men: Αpocalypse» που θα βγει στις αίθουσες το 2016.

Αναμένουμε εξελίξεις, καθώς πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το τελικό καστ του «The Hateful Eight».

Διαβάστε ακόμη: